Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Fatih ARITÜRK
Fatih ARITÜRK

ABD VEYA BÜYÜK ŞEYTAN!

Dünya kurulduğundan bu yana insanlığa karşı en zalim, acımasız ve gaddar ülke ABD olmuştur. ABD, Kızılderilileri soykırıma uğratmakla işe başlamıştır. Çocuk olduğumuz yıllarda ABD’nin propaganda ürünü olan “TOMMİKS”, “TEKSAS” gibi kitapları okur, topraklarını işgal ettikleri KIZILDERİLİLERE karşı uyguladıkları mezalimi ZEVKLE okurduk! İşin gerçeğini idrak edecek yaşta olmadığımız için ABD’nin bu ZULÜMLERİNİ alkışlar ve onların deyimleriyle “PİS KIZILDERİLİLER!” diyerek tek amaçları ülkelerini korumak olan bu KAHRAMANLARI hor, hakir görürdük! Ama sonradan anladık ki, (PİS KIZILDERİLİLER!) diye küçümsenenler, gerçekte vatanlarını korumak için ABD istilâsına karşı savaşan kahramanlardı!

Zaman zaman Ermeni Diasporasının etkisinde kalarak Türkiye’yi SOYKIRIMLA itham eden ABD, her nedense kendisinin tarihin en büyük soy kırımını yaptığını ve KIZILDERİLİLERİ neredeyse yok ettiğini görmezden gelmektedir!

Aynı ABD, Dünya tarihinde ATOM BOMBASINI kullanan ilk ve BU GÜNE KADAR tek Devlet olmuştur. NAGAZAKİ VE HİROŞİMA’YA atılan atom bombalarının etkileri hala devam etmektedir!

Dünyada, ABD dışında atom bombası kullanan ülke yoktur. Sadece bu ayıp ve günah onlara yeter ve artar bile. Merhum Usame Bin Laden ikiz kuleleri vurmakla 3 bin kişinin ölümüne yol açtığı iddiasıyla terörist olarak ilan edilmişti. Peki ATOM bombası kullanarak 3 milyon masum insanı öldüren ABD kahraman mı!

Yakın bir geçmişte, Irak’ta yaşananları anımsayınız! Önce, Saddam’ı silahlandıran ve İran’la savaştıran ABD, daha sonra Kuveyt’e girmesine ışık yakmadı mı! Hemen arkasından da, bu defa da Kuveyt’i korumayı bahane ederek Irak’ı istilâ etmedi mi! Bu istilayı müteakip en sadık müttefiki konumundaki Saddam’ı yok ederek Irak’ın zengin petrol yataklarına el koymadı mı!

Libya’nın, Tunus’un, Mısır’ın durumlarına bakınız.  Suriye’de yaşanan dramın müsebbibi kim! IŞİD’İ, YPG’Yİ kuran kim! ABD ve şer ortakları Ortadoğu’da ve halkı Müslüman ülkelerde el altından ayaklanmalar düzenlerken, bu ülkelere DEMOKRASİYİ GETİRMEK bahanesiyle saldırmakta, hava saldırılarıyla sivil, asker, çocuk, yaşlı, genç, kız, kadın  gözetmeden katliamlar icra etmektedirler. Kaddafi’nin oğlunun ve üç torununun yine bir hava harekatında öldürülmeleri, bu acımasız ülkenin ve şer ortaklarının niyetlerini açıkça ortaya koymuyor mu!

Başta USAME BİN LADEN’İ Rusya’ya karşı kullanmak için eğiten ve Sovyet tehlikesi bertaraf edilince Afganistan’ı ve Pakistan’ı işgal eden ABD değil mi! Usame bin Laden gerçeği görerek, ABD’nin işgalci olduğunu ve özellikle Müslüman ülkelerin başlarına belâ kesildiğini fark edince ve bu şer ittifaka karşı mücadeleye başlayınca mı terörist oldu!

İddia değil, bu bir gerçektir ki Dünyanın 1 numaralı TERÖRİST ÜLKESİ ABD ve şer ortaklarıdır! İnanın ki, bunu herkes biliyor ve kabul ediyor! Ses çıkaramayanlar, görmezden gelenler ve hatta onları alkışlayanlar da bu gerçeği bilmektedirler. Ancak “Bükülmeyen elin öpülmesi!” taktiği uygulanmaktadır! Gün olur da bize sıra gelirse, çok, ama çok geç kalmış olacağız.

İran Devriminin Manevi Lideri merhum ve mağfur Ayetullah HUMEYNİ, Amerika Birleşik Devletleri için (BÜYÜK ŞEYTAN) tanımını yapmıştı. Sadece bu tanımından dolayı Humeyni’nin ne derece ileri görüşlü biri olduğuna yürekten inanıyorum…

ABD, gerçekten de BÜYÜK ŞEYTANDIR.  Fitneyi, fesadı yayan, milyonlarca insanların katliamlarına yol açan, bugüne kadar Dünyada Atom Bombasını kullanarak, milyonlarca insanların ölümlerine yol açan tek Şeytan ABD’dir.

Amerika kıtasının asıl sahipleri  KIZILDERİLİLERİ DE SOYKIRIMA UĞRATAN YİNE AYNI ŞEYTANDIR!

Merhum ve mağfur Ayetullah Humeyni’yi sadece ve sadece ABD hakkındaki bu isabetli teşhisinden  dolayı sevdiğimi özellikle vurguladıktan sonra, gelelim günümüzün konusuna.

Büyük Şeytan, Ortadoğu denilen halkları Müslüman ülkelerde fitne ve fesat kazanını kaynatmakla meşgul! Irak’ı, Mısır’ı, Libya’yı, Tunus’u, Suriye’yi halletti. Şimdi sıra kimde! Komşu Suriye’de her gün yüzlerce insanlar ölmektedir. Suriye’den sonra sırada hangi halkı Müslüman ülkelerin bulunduğunu söylemeğe dilim varmıyor. Ancak, azıcık aklı olan rahatlıkla tahmin edebilmektedir.

ABD adlı bu büyük şeytanın avaneleri (yardakçıları) şüphesiz AB ülkeleri ve İsrail’dir. Şeytan’a yardım eden, şeytanın yardımcısı hükmündedir. ABD’nin, Büyük Ortadoğu Projesine destek veren AB ve İsrail gibi, projenin gerçekleşmesine her kimler ki yardım ediyorlarsa, onlar da büyük şeytanın yardımcıları hükmündeki küçük şeytanlardır.

Euzu Besmele’de olduğu gibi bu Büyük Şeytan’ın (ABD’nin) ve Yardakçılarının Şerlerinden de Allah’a sığınmak gerekeceğine dikkatleri çekerek, yazımı (YÜCE ALLAH, ülkemizi ABD’nin ve ŞER ORTAKLARININ ZULÜMLERİNDEN KORUSUN!) dileklerimle noktalıyorum.

ANEKDOT

Oruç tutmadığı halde, kendisini oruçlu gibi gösteren Siirtli bir hoca, bir gün imam odasının kapısının kilidini içerden kilitlemiş, anahtarı, kilidin içinde bırakıp, ters çevirerek altına koyduğu sehpanın üzerine bir mum koymuş ve yakmış. Anahtarın geniş kısmına da çiğ yumurtayı yerleştirmiş ki RAFADAN olunca ziftlenecek.

Amma, biraz aksilik, biraz telâş sonucu, anahtarın geniş kesimi üzerine yerleştirdiği yumurta, yere düşüp kırılmış.

Yumurtanın kırılmasının kızgınlığı ile hoca:

-LÂNET OLSUN ŞEYTANA! deyivermiş.

O, bunu söyler söylemez, şeytan, insan kılığında ortaya çıkıp, Hocaya söylenmiş:

-Ben ki, dünya yaratıldığından beri ŞEYTANLIK yaparım. Ama, şimdiye kadar anahtarın deliği üzerinde yumurta pişirmek aklıma gelmemişti. Şimdi, söyle bakalım, sen misin şeytan ben miyim!

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER