Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam

ALLAH İLE KANDIRMAK!!!

Diyanet İşleri Başkanlığı dini

Diyanet İşleri Başkanlığı dini istismar eden FETÖ ve DAEŞ gibi terör örgütleriyle mücadeleye yönelik ülke genelinde önemli bir çalışmayı hayata geçireceğini açıkladı. Başkanlık tarafından oluşturulacak ekipler önce 40 il’i daha sonra da geri kalan 41 il’i gezerek din istismarcısı örgütler konusunda halkı aydınlatacak!

Konuyla ilgili yapılan açıklamalara göre terör örgütleriyle mücadele konusunda raporlar hazırlanarak kamuoyuyla paylaşılacak, kurulacak özel ekiplerle üniversite öğrencisinden kamu görevlisine, kanaat önderlerinden sivil toplum temsilcilerine kadar toplumun tüm kesimleri için programlar gerçekleştirecek.

“Türkiye’de Dini İstismar Eden Terör Örgütleriyle Mücadele” konulu çalışmanın ayrıntıları Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından 12 Nisan’da düzenlenen tanıtım toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu. Peki, Diyanet İşleri Başkanlığının yanlışlarından bu milleti kim koruyacak!

İranlı büyük şair ve bilgin Ömer Hayyam’ın çok meşhur ve hemen her dile çevrilmiş bir rubaisi vardır. Türkçeye de:

(Bir elde tuttuk camı gülgün, Bir elde tuttuk Kuran, Bir bakarsın meleğiz, Bir de bakarsın şeytan) şeklinde tercümesi bulunan bu rubai, çok önemli bir gerçeği vurgulamaktadır.

Evet ve maalesef, melek görünümlü şeytanlar hep olmuştur ve olmağa devam etmektedir. Bu melek görünümlü şeytanların işleri, insanları ALLAH (Celle Celelühü) ile kandırmaktır. Bu gibi tipler, küfrünü açık edenlerden çok daha tehlikelidirler. Küfrünü açık edenler konuştuklarında (Zaten kâfirin biri…) der geçeriz. Amma velâkin elinde KUR’AN tutan için böyle bir hüküm vermek oldukça zor!

Yine Meşhur bir şair olan Ziya Paşa’nın “Nice Hacının haçı çıktı ziri begalde” deyişini unutmamak lâzımdır. Hacı, hoca sanırsın, altından bin türlü melanet çıkar! Yani, elinde her Kur’an tutana inanmamak lazım. Ama biz Müslümanlar gerçekten safız. Kur’an, zaten başımızın tacıdır da takkeye, tespihe, takunyaya bile kandığımız olur. Bu arada, bir zamanlar (TAKUNYALILAR) diye etraflarını aldatan bir grubun varlığını anımsayalım! Yani, öyle saf bir milletiz ki, ABDEST ALIRKEN SES ÇIKARSIN, ÇEVREMİZDEKİLER ABDEST ALDIĞIMIZI GÖRSÜN – BİLSİNLER DİYE TAKUNYA GİYENLERİMİZ BİLE OLMUŞTU…

Bir de (CINGILLI HOCA) adı altında anlatılan bir anekdotumuz var. Bilenler biliyor, bilmeyenler için anlatalım. Üçkâğıtçının biri, Müslümanları aldatmak saf ve temiz duygularından yararlanmak amacıyla ayaklarına yürüdükçe yüksek ses çıkaran halhal takmış. Niçin taktın diyenlere de (Olur ya, yolda yürürken, karıncalar yoluma çıkar. Sesi duyarak bu suretle yoldan çekilir, ezilmekten kurtulurlar!) diye cevap verirmiş.

Günümüzde bakıyoruz da, bir ellerinde Kur’an, ayaklarında halhal ile gezen CINGILLI HOCALAR var. Aman, dikkat edelim. Sermayeyi yine CINGILLI HOCALARA KAPTIRMAYALIM. ALLAH İLE KANDIRMAK İSTEYENLERE KARŞI UYANIK OLALIM!!!

Hele de, günümüzün MODERN CINGILLI HOCALARINDAKARŞI!!!

TAŞLAMALAR

DÜNYA SAVAŞI OLUR

KORKUSU VAR BUGÜNLER

MUSALLATTIR BARIŞA

BİL BU DELİ LİDERLER

 

TRUMP’UN ŞİZOFRENİ

OLDUĞU SÖYLENİYOR

PUTİN ONDAN AKILLI

İŞ ÖYLE GÖRÜNÜYOR

 

HİTLER DAHİ DELİYDİ

DAHİLER TEHLİKELİ

AKILLARI BİR KARIŞ

HAVADA OLUR BELLİ

 

ALLAH’IM DÜNYAMIZI

KORU BU DELİLERDEN

İNANIN DELİ OLMAK

GEREKMEKTEDİR BAZEN