Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Ahmet ARITÜRK
Ahmet ARITÜRK

BELGE DOLU BAVULLARIN ANIMSATTIKLARI!

AKP’nin, İstanbul büyükşehir belediye başkanlığına olağanüstü itiraz için YSK’ya giderken 3 bavul dolusu belge götürmesi, bize ister-istemez Bavulcu Gazeteci Mehmet Baransu’yu anımsattı. Hani Balyoz, Ergenekon, Poyrazköy gibi kumpas davaların delili olarak kabul edilen bavul dolusu belgeler. Bu belgeleri kim veriyordu, neden veriyordu, sonunda belli oldu, ortaya çıktı. Kahraman Türk Ordusuna kurulan kumpaslar geç de olsa aydınlandı. Gerçi (Geciken adalet, adalet değildir) deyimi meşhurdur. Bu arada birçok canlara kıyıldı, Türkiye Cumhuriyetinin 26. Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ bile kumpaslardan nasibini aldı. Emekliliğinden 17 ay sonra, tanık olarak dinlenilmesi beklenen ‘İnternet andıcı’ davası kapsamında hakkında 2 Ocak 2012 tarihinde soruşturma başlatıldı. 6 Ocak 2012 tarihinde ‘silahlı terör örgütü yöneticiliği ve hükümeti ortadan kaldırmaya teşebbüs!’ suçlamalarından tutuklandı.

Evet, Gazeteci Mehmet Baransu da bir zamanlar bavul dolusu belgeleri savcılıklara sunuyor, daha sonra FETÖCÜ oldukları ortaya çıkan savcılar ve hâkimler de silahlı kuvvetlerin kahraman mensuplarını tutukluyorlardı. Sonra ne oldu, BAVULCU GAZETECİ şimdi, Metris Cezaevinde işlediği suçun cezasını çekmekte. Gerçi, ne kadar ceza alsa, Kahraman Türk Ordusuna verdiği tahribatın zerresi bile olmaz! AKP temsilcileri, Büyükşehir Belediye Başkanlığının seçiminin iptali için YSK’ya üç bavulla birlikte giderlerken, nedense BAVULCU GAZETECİ BARANSU’YU ANIMSADIM. Denilebilir ki, Bavulcu Gazeteci Baransu ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinin Yüksek Seçim Kuruluna iptali için 3 bavul sunan AKP Genel Başkanı Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un durumu arasında bağlantı kurmak ne alaka! Doğrudur, tek bir alaka ikisinin de mahkemenin kapısına BAVUL DOLUSU BELGELERLE gitmiş olmalarından ibaret!

Bir deyimimiz de vardır. (Tarih, tekerrürden ibarettir!) deriz ya! Ne dersiniz, tarih tekerrür mü ediyor!

ANEKDOT

Nasrettin Hoca Merhum kadı olarak görev yaparken, bir gün huzuruna bir adam çıkarak:

-Kadı Hazretleri, senin boz eşek, benim eşeğe çifte attı. Telef olmasına yol açtı. Cezası nedir? diye sormuş. Hoca gülümseyerek cevap vermiş:

-Adına (hayvan) dediğimiz varlıkların akılları olmadığı için sorumlulukları da yoktur! Bunun için de işledikleri suçun cezası olmaz!

Bunun üzerine, muhatabı:

-Kadı Hazretleri, galiba yanlış arzettim. Senin boz eşeğin, benim eşeğime değil; benim boz eşeğim, senin boz eşeğine tekme attı, yani telef olan eşek, senin eşeğin!deyince Nasrettin Hoca:

-Ha! Bak, o zaman iş değişti. Bakalım, kara kaplı kitap bu konuda ne diyor!demiş!

Sözün özü, her nedense ucu bize dokununca kara kaplı kitaplarda neler yazıldığına bakıyor, olağanüstü şikâyetlerde bulunmayı anımsıyoruz.

TAŞLAMALAR

MAĞDURLARA EL VERİR

BU MİLLETİN HUYU BU

MAĞDUR KAHRAMAN OLUR

ÇOK YAŞADIK BİZ BUNU

 SAYIN ERDOĞAN BİLE

İLKİN MAĞDUR EDİLDİ

(MUHTAR BİLE OLAMAZ)

ARTIK DENİLMEDİ Mİ

 (BELEDİYE BAŞKANI

OLAMAZ BU ADAMDAN)

DİYEN BAHÇELİ’YE SOR

O NASIL GENEL BAŞKAN

 İSTANBUL SEÇİMLERİ

BİL TARİHE GEÇECEK

VE MİLLET BU SEÇİMİ

ASLA UNUTMAYACAK

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER