Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam

DİNCİLERİN KAFA YAPISI BU!

Yanlış anlaşılmasın, DİNDAR BAŞKA,

Yanlış anlaşılmasın, DİNDAR BAŞKA, DİNCİ başkadır. Dindarın hedefi ALLAH RIZASIDIR. DİNCİ İSE DİN İSTİSMARCISIDIR.

Kahraman askerlerimiz, polislerimiz, korucularımız Afrin’de destanlar yazarlarken, sivilleri korumak adına harekât istenilen hızda yürümüyor. Sözüm ona, bu durumu tevil eden ve kraldan çok kralcı geçinen Akit TV’nin sunucusu Dinci Ahmet Keser “Sivil öldürecek olsak Cihangir’den başlarız. Nişantaşı, Etiler değil mi? Bir sürü hain var, TBMM’den başlarız…”  diye ahkâm kesmiş.

Akit TV’nin 27.02.2018 tarihli ‘Gün Başlıyor’ programında Ahmet Keser’in ‘Türk Askeri Sivil Öldürmez’ derken, sözde Afrin’de sivillerin öldürüldüğü iddialarını eleştirmek babında “Sivil öldürecek olsak Cihangir’den başlarız. Nişantaşı, Etiler değil mi? Bir sürü hain var, TBMM’den başlarız…” demesine tepkiler yağmış suç duyuruları yapılmıştı. Sunucunun ifadesine bakınız. “Sivil öldürecek olsak” derken, savaşan kendisiymiş gibi kendisine paye çıkarıyor, harekâtı kendi kafa yapısında olanlara mal etmek istiyor.

Şikâyetler üzerine Savcılık harekete geçmiş ve sunucu Ahmet Keser hakkında soruşturma açılmış bulunulmakta. Keser’in, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne bile hakaret içeren, halkı kin ve düşmanlığa, tahrike, aşağılamadan şiddet çağrısına, bu nefret dolu söylemi, sözde Müslüman geçinen dincilerin kafa yapılarını ortaya koymak açısından dikkatleri çekicidir.

Kamuoyundaki tepki üzerine, Akit TV sunucusunun görevine son verdi. Daha doğrusu istifa ettirdi. Ama söylenmiş bir sözü geri almak veya tevil etmek mümkün değildir. Ahmet Keser’in konuşması, DİNCİLERİN KAFA YAPILARINI ORTAYA KOYMAK AÇISINDAN ÖNEMLİDİR.

Akit TV’deki skandal sözlerinin ardından  Ahmet Keser’in nasıl biri olduğu merak konusu oldu. Sözleriyle belli semtlerde oturan insanları hedef tahtasına oturtan Ahmet Keser’in aslında konuştuklarının aksine farklı bir profil olduğu ortaya çıktı. Bakın Ahmet Keser gerçekte kimdir?

Daha önce çalıştığı kanaldaki arkadaşlarının anlattıklarına göre Ahmet Keser’in asıl mesleği palyaçoluk. Keser, ekranda göründüğü gibi dindar biri de değil. Hatta alkol bile alıyormuş.

Ekranda sarfettiği söz ve davranışlarıyla dindar bir insan profili çizerken, gerçekte değişik bir tip.

Bu ülkenin, böyle kafa yapısına sahip DİNCİLERDEN daha                çok çekeceği var demektir…

“BERGİL, MERGİL YOK, MOTORDUR, MOTOR!”

Geçmiş yıllarda Siirtli bir MEBUS (Milletvekili) adayı, partisinin genel merkezi tarafından Ankara’ya çağırılmış. Tabii, genel merkez, yalnız Siirtli adayı değil, bütün illerin adaylarını da davet etmiş.

Kurtalan’dan trene binen Siirtli mebus adayının bulunduğu kompartmana, Malatya’dan bir yolcu binmiş. Bu yolcu da, meğer aynı partinin Malatya mebus adayı imiş. İki mebus adayı, birbirleriyle tanışıp, sohbet etmeğe başlamışlar. Bir ara, Malatya mebus adayı, Siirtli mebus adayına:

-Siirt’te elektrik var mı? diye sormuş.

Siirtli MEBUS adayı:

-Tabii var! diyerek gururla cevap vermiş.

Muhatabı yine sormuş:

-Kaç beygir gücünde?

Beygir gücünün ne demek olduğunu bilmeyen ve merkeple karıştıran mebus adayımız cevap vermiş:

-Bizde BERGİL MERGİL YOKTUR. MOTORDUR, MOTOR!

TAŞLAMALAR

CUMHUR İTTİFAKI MI

CÜMBÜŞ İTTİFAKI MI

İTTİFAK KOALİSYON

DEMEKTİR BİLİN BUNU

 

SEÇİMLERDE BARAJI

KALDIRMAKTIR GEREKEN

DEMOKRASİ GELİR Mİ

BARAJ YÜZDE ON İKEN

 

(MİLLİ BAKİYE) DİYE

BİR SİSTEM VARDI ÖNCE

YENİDEN GETİRİLSİN

GEREKEN BUDUR BENCE

 

İKTİDARLAR ELBETTE

SAHİP ÇIKAR BARAJA

İKTİDARDAN OLURLAR

ŞÂYET BARAJLAR KALKSA