Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Fatih ARITÜRK
Fatih ARITÜRK

DÜŞENE, BİR TEKME DE BİZ ATMAYALIM!

Bilindiği gibi Belediye eski Başkanlarımızdan Selim Sadak zamanında Siirt’imize bir Belediye Binası kazandırıldı. (JET FADIL) lâkabıyla Türkiye çapında ünlenmiş olan hemşerimiz Mehmet Fadıl Akgündüz, doğup büyüdüğü Şehre bir eser kazandırmak istemişti. 2012 yılında inşaatına başlanan bina, 2014 yılında tamamlanarak Belediyeye teslim edilmişti. Siirt Belediyesi yetkilileri de, JET FADIL’IN bu jestine karşılık binadaki konferans salonunun adını (Mehmet Fadıl Akgündüz Konferans Salonu) olarak koymuştu.

Şimdi, 2020 yılındayız. Yani, Siirt Belediye Binası inşaatının tamamlanarak teslim edilmesinden 6 yıl süre geçti. Bugünlerde, inşaatı yapan firma, yaptığı ve 12,5 milyona mal olan binanın 7 milyon lirasını M. Fadıl Akgündüz’den tahsil ettiğini, geri kalan 5,5 milyon TL’nin hala ödenmemiş olduğundan bahisle, Belediye Binasına icra yoluyla el koymak istiyormuş. Bunun için Gaziantep İcra Müdürlüğü kanalıyla Siirt Belediyesine tebligat çıkarılmış.

Yahu, sormazlar mı, madem 5,5 milyon TL alacağınız kalmıştı, neden bunca yıl beklediniz! Hem, bir alacağınız varsa, muhatabınız Siirt Belediyesi değil, Jetpa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fadıl Akgündüz olmalıdır.

Bakın, ister sevelim, ister sevmeyelim, Medyada hakkında neler yazılırsa yazılsın, Mehmet Fadıl Akgündüz’ün, İlimize önemli katkıları olmuştur. Birçok iş adamı hemşerilerimizin İlimize ve Şehrimize hiçbir katkıları olmamışken, Mehmet Fadıl Akgündüz önemli hizmetlere imza atmıştır. Bir zamanlar, Siirt Sporu üçüncü ligden alarak 1 yıllığına da olsa birinci lige taşıdığını unutmayalım. Siirt halkının da, onu bağımsız milletvekili seçecek kadar sevdiğini anımsayalım. Ne var ki, işleri ters gitti gibi görünmekte. Yani, düştü diye, bir zamanlar alkışladığımız ve kollarımız üzerinde taşıdığımız JET FADIL’I, Siirt halkı olarak sahiplenmemiz gerektiğini belirtelim.

Hem, Siirt Belediye Binası için icra işlemi başlatan firmanın, 7 milyon TL aldığını, kendi hesabına göre 5,5 milyon TL alacağı kaldığını söylüyor. Belki de kaldığı iddia edilen paranın büyük bir bölümü gecikme faizidir.

Diyeceğim şu ki, düşene, bir tekme de biz atmayalım…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER