Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Fatih ARITÜRK
Fatih ARITÜRK

EL BAĞDADİ TERÖRİST, MAZLUM KOBANİ KAHRAMAN!!!

ABD, dünyanın en büyük terör örgütüdür. Buna hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu terör devleti, kendi menfaatleri için milyonlarca insanın kanını akıtmıştır ve akıtmağa devam etmektedir. Sormak gerekmez mi ABD’nin Irak’ta, Suriye’de ve tümüyle Ortadoğu’da işi ne 10 bin kilometre ötelerden gelerek, ülkelerin içişlerine müdahale etmek ve zenginliklerini sömürmek, ABD’nin yaptığı iş budur.      IŞİD lideri Ebubekir El Bağdadi’nin öldürülmesini veya kendi kendisini patlatmasını büyük bir zafer olarak ilan eden ve dünyanın büyük bir teröristten kurtulduğunu söyleyen ABD önce dönüp kendisine bir baksın, bütün terör örgütlerini kuran, kurduran, destekleyen ve miatlarını doldurduktan sonra defterlerini düren ABD değil mi!

Bilindiği ABD Başkanı Donald Trump yine bir terör örgütü olan YPG’nin sözde lideri Mazlum Kobani’yi ülkesine davet etmiş bulunuyor. Bir terör örgütünün liderinin öldürüldüğünü (El Bağdadi) sevinçle karşılayan ABD’nin terörist lideri, bir başka teröristi (Mazlum Kobani) ülkesine davet ederek iltifatlar yağdırıyor.

İşin gerçeği şu ki ABD’nin emrinde olan terör örgütleri ve liderleri kahraman(!) ABD’ye en ufak karşılık verenler ve emrinden çıkanlar ise düşman!

Türkiye olarak elbette bu durumdan büyük rahatsızlık duymaktayız. Nitekim Adalet Bakanlığı, Mazlum Kobani’nin tutuklanma talebini içeren iade talepnamesi dosyasını Dışişleri Bakanlığına ileterek YPG’li terörist elebaşlarından kod adı Mazlum Kobani gerçek adı Ferhat Abdi Şahin’in tutuklanma talebini içeren iade talepnamesi dosyasını ABD’ye gönderecek.

Adalet Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, terör örgütü YPG/PKK elebaşlarından “Mazlum Kobani” kod adlı Ferhat Abdi Şahin’e ilişkin çıkarılan kırmızı bültenin ardından, Şahin’in iadesine ilişkin girişimde bulunuldu.

Adalet Bakanlığınca, terörist Şahin’in tutuklanması talebini içeren iade talepnamesi hazırlandı.

İade talepnamesi dosyası Dışişleri Bakanlığı’na iletildi. İçişleri Bakanlığı da ABD’den iade talebinde bulunacak…

Tabii, ABD’nin bu talebi takacağı falan yok. Bu dünyada kuvvetli olanın hükmü geçerlidir. Bunun için de Türkiye Cumhuriyeti olarak çok, ama çok-çok güçlü olmak zorundayız…

Evet, IŞİD örgütünün lideri Ebubekir El Bağdadi terörist, YPG’nin lideri Mazlum Kobani Kahraman!!!

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER