Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Ahmet ARITÜRK
Ahmet ARITÜRK

EN BÜYÜK HAİNLER, EN YAKIN GÖRÜNEN ÇEVREDEN ÇIKAR!

Sevda Noyan adlı müptezelden sonra, Fatih Tezcan adlı kişi de muhtemel bir darbe durumu için ölüm listeleri hazırladıklarını vurgulayarak “Biz bir daha sokağa çıkarsak eğer kimleri toplayacağız, listelerden haberiniz var mı sizin, ailenizi nasıl koruyacaksınız? Karınızı, çocuklarınızı nasıl koruyacaksınız bizden? Erdoğan’ın bir damla kanına milyonlarca kan dökülür bu ülkede” şeklinde tweet atarak Ana Muhalefet Partisi Kemal Kılıçdaroğlu’nu açık bir şekilde tehdit etmiş.

Sevda Noyan, Fatih Tezcan ve benzeri müptezeller Sayın Erdoğan’ın bir damla kanının döküleceği varsayımını nerden çıkarıyorlar. Neden hayali düşmanlar uydurarak, darbe korkusu salarak insanları kin ve düşmanlığa teşvik ediyorlar. Yoksa, Sayın Erdoğan’ın gözünde kahraman mı olmak istiyorlar! Saray’dan birtakım beklentileri mi var!

Gerçekte, Sayın Erdoğan’a en büyük zararı veren bu tip densizlerdir. Sayın Erdoğan’ın yerinde olsak bu gibi hadsizlerin, hadlerinin bildirilmesi için haklarında suç duyurusunda bulunurduk. Durduk yerde darbe çığırtkanlığı yapmak ve hele-hele Sayın Erdoğan’ın kanının bir damlasının dökülmesinden bahsetmek akıl tutulması değil ise nedir.

Her büyük insanın çevresinde yağcılar, dalkavuklar, şakşakçılar hep olmuştur. Asıl bu tiplerden korkmak gereklidir. Bu tipler, tabasbusta öyle ileri giderler ki bunun adına (TABASBUSU KELBİYE) denilir. Yani, işleri güçleri köpekler gibi yaltaklanmaktır. Ancak akıllı liderler, çevrelerini bu gibilerden korumasını bilirler. Bu bir gerçektir ki, en çok alkışlayanlar, gün gelip devran dönünce en büyük ihaneti yapanlar olurlar.

***

Bu konuda iki örnek verelim. Mustafa Kemal ATÜTÜRK, kendisine aşırı dalkavukluk yapan birisine sormuş:

-Ben öldükten sonra, acaba benim için ne derler, ne konuşurlar!

Yalaka:

-Çok büyük komutandı, çok iyi işler başardı, adalet konusunda peygamber gibiydi! diye cevap verince Atatürk:

-Evet, benim için büyük komutandı, iyi işler başardı diyecekler ama (çevresindeki pezevenkler olmasaydı, çok daha iyi işler başaracaktı) da diyeceklerdir.

***

Fransa’da ihtilal yapan ve Elysee Sarayı’nın balkonundan halka hitap eden lideri halk büyük bir coşkuyla alkışlarken, dalkavukluk damarı kabaran yaveri söylenmiş:

-Halkımız sizi ne kadar da seviyormuş!

İhtilali gerçekleştirmiş olan komutan cevap vermiş:

-Şimdi, bu beni alkışlayanlar var ya, muvaffak olmasaydım ve tutuklanıp idam sehpasına çıkarılsaydım, beni astıkları zaman da aynı şekilde alkışlayacaklardı…

***

Tarih, ibret alınacak olaylarla dolu. İbret alınsaydı, tekerrür etmezdi…

TAŞLAMALAR

DARBE SÖYLENTİLERİ

NEDEN YAYGINLAŞIYOR

KİMİLERİ DURUMDAN

VAZİFE ÇIKARIYOR

AÇIK AÇIK TEHDİTLER

SAVURAN DENSİZLER VAR

İNANIN Kİ ŞAKŞAKÇI

ZAVALLILARDIR BUNLAR

BİR ZAMANLAR FETÖ’YÜ

ALKIŞLAYANLAR ŞİMDİ DE

İPİNİ ÇEKMEK İÇİN

GÖR BAK YARIŞ HALİNDE

FETÖ İPİNİ ÇEKMEK

İŞİNDE YARIŞANLAR

SAĞ KOLU GİBİYDİLER

İNANIN BİR ZAMANLAR

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER