Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
admin
admin

GURBETTEKİ BAŞARILI SİİRTLİLER İSTANBUL/FATİH’Lİ FENERBAHÇELİLER GRUBU LİDERİ CANO

Haber/Röportaj:Aydın SEVİNÇ

Siirtli olan hemşerilerimizi gazeteniz Siirt aracılığıyla Siirt halkına tanıtmaya bugün de devam ediyoruz ve bugünkü konuğumuz İstanbul/Fatih Fenerbahçeliler Grubu Lideri hemşerimiz Cano oldu.

TRİBÜN SİZİN İÇİN NE İFADE EDİYOR?

Tribün, toplumun her kesiminden insanların sevdalısı olduğu renklere destek olup eşini dostunu görüp sosyalleştiği deşarj olduğu bir ortamdır.

TRİBÜN LİDERİ OLMAK NASIL BİR ŞEY?

Tribüncü, tuttuğu takımın peşinde yağmur çamur yaz kış iç saha veya deplasman demeden koşturan, çileler ve cefalar çeken ve peşinde olduğu arma uğruna yeri geldiğinde ailesini, sevdiklerini ve hatta maalesef işini bile ihmal etmeyi göze alan kişidir.

TRİBÜN LİDERİ OLMAK DIŞINDA KULÜBE KATKINIZ OLUYOR MU?

İç saha maçlarını sene başında grup olarak aldığımız kombinelerle her hafta maraton tribünde takip ediyoruz Fatih’li Fenerbahçeliler olarak.

DEPLASMANLARA GİDİYOR MUSUNUZ?

Deplasman maçlarında rakip takımın Fenerbahçe’ye ayırdığı kapasiteye uygun olarak kendi yönetimimizce diğer taraftar gruplarıyla beraber kendimize ayrılan kontenjan oranında katılım gösteriyoruz. Deplasman öncesi hafta içi ise yol ulaşım ve konaklama organizasyonlarıyla uğraşıyoruz. Grup üyelerimizle lokalimizde istişarelerde bulunuyoruz.

KULÜP YÖNETİMİNDEN MEMNUN MUSUNUZ?

Şu anki yönetimimiz ve sayın başkanımızla gayet seviyeli bir iletişim halindeyiz ve kendilerinden çok memnunuz. Başta yöneticimiz Kemal Danabaş ve diğer kulüp yetkililerimiz ile sürekli gerekli konularda iletişim halindeyiz.

KULÜP YÖNETİMİNE GÜVENİYOR MUSUNUZ?

Başkanımız seçildiği zaman çok ağır mali bir enkaz devraldı ve geçtiğimiz 2 sezon sportif başarı gelmediyse de mali açıdan büyük yol kat etti. Sayın başkanımızın önümüzdeki sezon sportif başarıya ulaşacağına inanıyor ve güveniyoruz

FUTBOL DIŞINDA ETKİNLİKLERİNİZ VAR MI?

Fatih’te bulunan lokalimizde hemen her akşam arkadaşlarımızla buluşup, gerek Fenerbahçe gerekse güncel konular hakkında sohbetler ederek fikir alışverişlerinde bulunuyor ve misafirlerimizi ağırlıyoruz. Grup olarak sadece maç zamanları değil; düğün, cenaze, hastalık, sağlık vs. tüm konularda sürekli dayanışma halindeyiz. Elimizden geldiğince bir takım sosyal faaliyetlerde bulunup özellikle de Ramazan’da verdiğimiz iftar ve sahurlarda daha geniş kitlelere ulaşmaya çalışıyoruz. Bunun dışında sosyal medya platformlarında da gayet etkiniz grup olarak.  Pandemi sürecinde grup üyelerimiz arasında imece usulüyle topladığımız yardımları 300 koli ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık.

PASOLİG’DEN MEMNUN MUSUNUZ?

Pasoligden maelesef memnun değiliz, zira maça giden herkes interneti güzel kullanıp zaman-zaman bilete ulaşamadığı gibi verdiğimiz şahsi bilgilerle her birimiz bir nevi fişlenmiş olduk, ayrıca pasoligin her yıl aldığı aidatlardan da çok rahatsızız.

BAŞKA TAKIMLARIN TRİBÜN LİDERLERİYLE GÖRÜŞÜYOR MUSUNUZ?

Diğer tribünler ve liderleriyle geçmişin aksine gayet dostane ilişkilerimiz olduğu gibi sosyal hayatta da zaman-zaman görüşebiliyoruz birbirlerimize ziyaretlerde bulunuyoruz.

Röportaj nedeniyle gazeteniz Siirt’e teşekkür ederek, Siirtli hemşerilerimize, selam, sevgi ve saygılarını ileten İstanbul/Fatih’li Fenerbahçeliler Grubu Lideri hemşerimiz Cano’ya bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz.

İSTANBUL/FATİH’Lİ FENERBAHÇELİLER GRUBU LİDERİ

CANO’NUN BİYOGRAFİSİ

1970 doğumlu olan Cano, aslen Siirtli olmasına rağmen doğma büyüme İstanbul Fatih’te yaşamaktadır. Çocukluk yaşlarından beri tekstil işiyle uğraşmakta olan Cano, evli ve 2 kız çocuğu babasıdır. Cano, çocukluk yaşlarından beri Fenerbahçe maçlarına gitmeye başlamış ve zamanla da tribünlerde dost ve arkadaş çevresi gelişmiştir.  Günümüze kadar sürekli gerek iç saha gerek yurt içi ve yurt dışı deplasmanlarda Fenerbahçe’nin yanında olan Cano; ılımlı, adaletli ve dik duruşa sahip karakteri sayesinde sırf semti Fatih’te değil İstanbul hatta Türkiye genelinde sevgi ve saygı ile tanınıp sevilen bir sima haline gelmiştir. Kendisi halen Fenerbahçe tribünlerinde söz sahibi olup, Fatih’li Fenerbahçeliler grubunun liderliğini yapmaktadır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER