Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Ahmet ARITÜRK
Ahmet ARITÜRK

HAK GELECEK,  BÂTIL ZAİL OLACAK!

AKP’de il ve ilçe başkanlarının istifaları devam ediyor. Peki, bu sözde istifa edenler, kendi istekleriyle mi istifa ediyorlar, yoksa istifa mı ettiriliyorlar. Bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok. Elbette, Genel Merkez tarafından (İSTİFA ET!) deniliyor, talimatı alanlar da istifa ediyorlar. Yoksa kimse kendi isteğiyle istifa ediyor değil. Hem, yağlı ballı başkanlığı kim, ne için bıraksın!

AKP, sadece il ve ilçe başkanlarını değil, yerel seçimler öncesinde bazı büyükşehir belediye başkanlarını bile istifa ettirmişti. Belediye başkanlarının bazıları kuzu-kuzu, bazıları isteksiz, bazıları da ağlaya ağlaya istifa etmişlerdi. Bu aralar, il ve ilçe başkanlarına talimatlar verilerek istifa etmeleri istenmektedir. Onlar da çarnaçar istifalarını açıklamak zorunda kalıyorlar. Ancak, istifa ederlerken (Partimizin emrinde birer nefer olarak çalışmağa devam edeceğiz) mesajlarını vermeyi de ihmâl etmiyorlar.

İşin özeti, talimatla ve atamayla görevlendirilenler, yine talimatla istifa ettirilmektedirler. Yani talimatla gelenler, talimatla gitmektedirler. Seçimle gelselerdi, seçimle gitme şansları olurdu. Bu bakımdan durumu yadırgamamak gerekir.

İstifayla boşaltılan AKP Siirt İl Başkanlığına adaylık için yapılan müracaatlara bakıyoruz da, şaşırıp kalıyoruz. Ballı yağlı bir makam olmazsa, neden bunca talibi olsun. Ama inanın ki, müracaat edenlerin çoğu hiçbir şansları olmadığını bildikleri halde müracaat etmektedirler. Bunun sebebi de AKP’li olduğunu tescil ettirmektir! Bir iş, bir ihale, bir kredi kotarmak istediği zaman, ya da bürokraside bir makama gelmek istediğinde (Ben AKP’liyim, il başkanlığı için müracaatım vardı) demek suretiyle kapıların açılmasını isteyecektir.

Gün, AKP’nin günüdür. Vatandaşlar biliyorlar ki, AKP’nin onayı olmadan ehliyeti ve kabiliyeti ne olursa olsun devlet kurum ve kuruluşlarınca hiçbir talebi yerine getirilmeyecektir. Üniversite mezunu bile olsa, resmi bir kurumda açılacak yardımcı hizmetler kadrosuna bile atanmayacaktır. Ancak, denizin sonu geldi, gibi! (HAK GELECEK, BÂTIL, ZAİL OLACAK. ÇÜNKÜ BATIL YOK OLMAĞA MAHKÛMDUR.)

TAŞLAMALAR

ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ

DİYE BİR GÜN VAR SÖZDE

OKUMAYAN ÇOCUKLAR

YÜZBİNLER BU ÜLKEDE

ÇOCUK YAŞTA EVLİLİK

KIZLARIN BAŞ BELÂSI

AKLI EVVEL CÜBBELİ

HOCADANDIR FETVASI

BOYACI, ÇAYCI YA DA

SİMİTÇİ ÇOCUKLAR VAR

DİLENDİRİLEN, TİNER,

BALİ ÇEKEN ÇOÇUKLAR

AÇLIK, YOKSULLUK ÇEKEN

ÇOCUKLAR VAR ÜLKEDE

SORALIM BİZ BAKALIM

ÇOCUK HAKLARI NERDE

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER