Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam

(HEP BERABER TÜRKİYE OLACAĞIZ)

Cumhurbaşkanımız ve AKP Genel

Cumhurbaşkanımız ve AKP Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü Siirt’teydi. Hemen hemen her konuşmasında söylediği (HEP BERABER TÜRKİYE OLACAĞIZ) özdeyişini Siirt’te bir kere daha tekrarladı.

Bize göre de AK Parti gerçekleştirmek istediği hizmetleri bütün Türkiye için gerçekleştirmelidir. İşte o zaman Türkiye (Bir olur İri olur diri olur.) Türkiye kendisi için gerçekleştirilmek istenen hizmetlere katılır. Türkiye için gerçekleştirilmesi istenenler beraberce el birliğiyle gerçekleştirilir. Hep beraber Türkiye olalım Türkiye’nin Birlik ve beraberliği, kardeşliği gerçekleşir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sık duyduğumuz sözlerinden biri de bu ülkede ayırımcılığa yer verilmediği ve verilmeyeceği hususudur.     Türkiye de yaşayan tüm etnik grupların isteklerinin milli birlik ve beraberlik ruhu içinde gerçekleşmesine çalışılmalıdır. için çalışılmalıdır. Hep beraber Türkiye olmanın yolu bundan geçer. Devlete yakışan da budur.

ANEKDOT

On çocuklu baba, ölüm döşeğinde başucunda toplanmış olan çocuklarına birlik ve beraberlik içinde olmalarının önemini anlatmak için daha önceden hazırlattığı çubuklarla sınava sokmuş. Önce her çocuğun eline bir çubuk vererek kırmalarını istemiş. Bütün çocuklar, rahatlıkla çubukları kırmışlar. Baba, çubukların sayısını arttırarak 2, 3, 4 çubuk vermiş. Bir arada kırmalarını istemiş. Sıra 5 çubuklu destelere gelince artık kırabilen de olmamış.

Bunun üzerine baba:

-Çocuklarım, birbirinize destek olmaz, birlik ve beraberlik içinde hareket etmezseniz, tek çubukların rahatlıkla kırılması gibi, ayakta kalamaz, kırılır gidersiniz. Ama on kardeş bir arada olduğunuz zaman, bu on deste çubuklar gibi, kimsenin sizi kırmaya gücü yetmez! diyerek son bir nasihatte bulunmuş.

Biz de bu anekdotu Türkiye’nin durumuna getirerek, 81 milyon insanımızı uyarıyoruz! Türk, Arap, Kürt, Laz, Çerkez, Sunni, Şii, Alevi ve benzeri etnisitelere bölünmeden bir arada kalırsak, birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza ederiz, hiçbir güç de bizi kıramaz. Ama ayrıldık, ayrıştırıldık mı, vay bu ülkenin, vay 81 milyon insanımızın hallerine!!!