Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam

İKİ AYYAŞ, İKİ İMAM!!!

Tarihimizde İKİ AYYAŞIMIZ(!) vardı.

Tarihimizde İKİ AYYAŞIMIZ(!) vardı. Bunlara şimdi de İKİ İMAM EKLENDİ! Ayyaşlar, Yedi düvel tarafından işgal edilmiş Osmanlı İmparatorluğu topraklarından düşmanları kovdular. Anadolu’nun mübarek toprakları üzerinde genç bir Cumhuriyet kurdular. Sevr’i yırttılar, yerine Lozan’ı ikame ettiler.

Onuncu yıl Marşında ifade edildiği gibi (On yılda her savaştan açık alınla çıktılar, her yaştan on beş milyon genç yarattılar, Anayurdu dört baştan demir ağlarla ördüler, Göğüslerini tunç siperi ettiler. Karanlığın üstünde güneş gibi doğdular, kanlarıyla öz yurdun haritasını çizdiler. Bütün dünyaya Türklüğü saydırdılar, Görüşte bilgiye, gidişte ülküye inandılar, imtiyazsız, sınıfsız, kaynaşmış bir kitle oluşturdular, Türk’e durmak yaraşmaz, Türk önde, Türk ileri) dediler ve bize Türkiye Cumhuriyetini bu cennet vatanı armağan ettiler!

Peki, İKİ İMAM NE YAPTI! Ülkeyi birbirine düşürdüler. Kaynaşmış kitleyi darmadağınık ettiler. (YURTTA SULH, CİHANDA SULH) ilkesini ters yüz ederek (YURTTA SAVAŞ, DÜNYADA SAVAŞ) ilkesini benimsediler! Lozan yerine, yeniden Sevr’in gelmesi için düşmanlarla iş birliği ettiler! İmamlar kim mi diyorsunuz! FETÖ’NÜN İMAMLARINA BAKINIZ! Bu imamların yıllarca kol kola takıldıkları diğer imamları anımsayınız! Cennet Vatanımızı Ortadoğu cehennemine çevirmek için başka ülkelerden komut alanları unutmayınız!

Evet, (İKİ AYYAŞ!) dedikleriyle, İKİ İMAMI MUKAYESE EDİNİZ. Eğer İKİ AYYAŞ DEDİKLERİ CEHENNEMLİKSE, BEN ONLARLA BİRLİKTE CEHENNEME GİTMEYE RAZIYIM! Böyle sahte İKİ İMAM arkasından cennete(!) gitmektense, İKİ AYYAŞLA BERABER OLMAK KAT-KAT İYİDİR!

ANEKDOT

Paşa, evinin divanında toplanan meclisteki zevatların huzurunda dalkavuğuna sormuş:

-Söyle bakalım, cennete mi, cehenneme mi gitmek istersin?

Dalkavuk, düşünmeden cevabı vermiş:

-Elbette ki, CEHENNEME!

Paşa, hayretler içinde bir soru daha sormuş:

-Yahu, herkes cennete gitmek isterken, sen ne demeye cehenneme gitmek istersin?

Dalkavuk cevap vermiş:

-Siz devletlü paşamdan ayrı düşmemek için!!!