Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
admin
admin

NAÇAR VE UMUTSUZCA

Yeni bir dünya düzenine doğru evriliyoruz ve değişen hayat çizgisiyle birlikte yarınların nasıl olabileceğini kestiremeden nacar ve umutsuzca, nereye kadar gidip nerede duracağını bilmeden, bütün yaşanmışlıkları bir tarafa bırakarak, gelecekte yaşanacak olanların neler olabileceğini bilmeden, kararsız ve düşünceli olan biz insanlığa sunulmak istenen yeni bir dünya düzeni ve getireceği belirsizlikler karmaşası, bir anlaşılmaz vaziyet durumu..

Öyle bir yere evriliyoruz ki, koca-koca adamlar normal yaşamda halkın anlayamayacağı, ifadelerin nereye gideceğini bilmeden yapılan açıklamalar ve umutsuzluğun negatif durumu.. Üstelik kendileri de ne olacağını anlamıyorken, bizim anlamamızı beklemek.. Bir profesör aşı bulunmuş, son aşamada diyor, biri henüz böyle bir şey yok diyor, bir diğeri ise tıp tarihine geçmek adına bu iş falanca gün tamam diyor ve sonra yanlış anlaşıldım diyor.. Yani ortada gerçek olan bir şey yok ve olması için çalışılıyordu.. Evet, büyük bir çaba olduğunu görüyoruz, lakin somut bir şeyler olmadığı için herkes top çeviriyor.. Oysa bu virüsün 2000 yılından beri farklı farklı isimlerle bizlere enjekte edildiği ve her defasında yeni bir ilaçla kontrol edildiğini bilmiyor muyuz? Peki, neden bu kadar uzatıldığı hakkında bir açıklama yapılmıyor? Yoksa komplo teorileri doğru mu? Yoksa bizlere ölümü gösterip sıtmaya mı razı edecekler bilinmez ama şu bir gerçek ki, hayatımızı yeniden dizayn ediyorlar ve üstelik bizler bunun farkındayız.. Fakat hiç bir şey yapamıyoruz, bütün dünyayı açık cezaevi haline getirdiler ve sanırım bizim tahliye olacağımız zaman da belli değil.. Allah sonumuzu hayır etsin…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER