Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam

OKULLARDA KARNE HEYECANI

Siirt’te yaklaşık 100 bin

Siirt’te yaklaşık 100 bin öğrenci için yarıyıl tatil zili çalarken, Vali Ali Fuat Atik, Mehmetçik İlköğretim Okulunda karne törenine katıldı ve öğrencilerden yarıyıl tatillerini iyi değerlendirmelerini istedi.

ÖĞRENCİLERİN KARNELERİ VALİ AMCADAN!…

2018-2019 eğitim-öğretim yılı ilk dönemi alınan karnelerle sona erdi ve yarıyıl tatiline giren öğreniciler de karne heyecanı yaşadı.

Vali Ali Fuat Atik, Mehmetçik İlkokulunda düzenlenen karne törenine İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş ve diğer idarecilerle birlikte katılırken, öğrencilere uyarılarda bulunarak yarıyıl tatilini iyi değerlendirmelerini istedi.

Vali Atik, özel öğrenim sınıfları dahil olmak üzere bazı sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini dağıttı ve kendilerine çeşitli öğütlerde bulunarak, birçok öğrenciyle de hatıra fotoğrafı çektirdi ve çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Törenin ardından açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü İsa Güneş, ilimiz genelinde eğitim ve öğretim faaliyetlerinin 4 bin dershane, 5 bin öğretmen ve 100 bin civarında öğrenciyle sürdürüldüğünü belirtirken, dağıtılan karnelere de değinerek bu karnelerin yalnız çocuklara ait olmadığını öğretmen ve velilerinde karnesi olduğunu ifade etti.