Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Fatih ARITÜRK
Fatih ARITÜRK

ORTA HALLİLER, ZENGİNLER VE FAKİRLER!

Ethem Sancak Siirt’in medarı iftiharı bir iş adamı! Üstelik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın has adamları arasında en ön saflarda yer almaktadır. İş adamlığına bir ara medya patronluğunu da eklemişti. Ancak, talimatla başladığı medya patronluğunu, yine talimatla Demirören grubuna devretti. Ethem Sancak, AKP’de siyaseti dizayn eden isimler arasında. Kimilerine göre, AKP’den Siirt milletvekili seçilenlerin referansı Ethem Sancak’tır. Bu bakımdan, Siirtli AKP’liler, Sancak’ın emrinden çıkmazlar. Her ne derse o olur. Ethem Sancak istese çoktan milletvekili olmuştu ama kendisi milletvekilliğini önemsiz görüyor. Bakanlık verilse, belki kabul eder!

İşte, bu iş adamı hemşerimiz Ethem Sancak, bir ara bazı açılışlar için o dönem Başbakan olan günümüz Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan kendisine hitabet kürsüsünden seslenerek:

-Ethem ne diyorsun, bu işi yapacağının sözünü veriyor musun! diye soru yönettiğinde “TAMAM” demiştim “Bizim Ethem de, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın (o zaman Başbakandı) has kulları arasına girmeyi başarmış!”

Yanılmadığımı geçen süre içindeki gelişmeler ispatlamaya yetti de arttı bile. Erdoğan Başbakan olarak  nereye gitse Hemşerimiz Ethem Sancak’ı da beraberinde götürüyordu. Bu sayede artık bürokrasinin kapıları, ardına kadar hemşerimize açılmaya başlamıştı. Öyle ya, Başbakan’a bu kadar yakın bir iş adamının tekerine kim çivi koyabilirdi! Hem, yakışır elbette!

Hemşerimiz Ethem Sancak da AKP iktidarıyla birlikte Yüce ALLAH’IN (CELLE CELELÜHÜ) “YÜRÜ YA KULUM!” dediği kulları arasına girmeyi başardı. Kendi ifadesine göre tövbe, istiğfar ederek Hacca gitti. Sakal bile bıraktı. Bir zamanların aşırı solcusu Ethem, şimdi kimilerinin neredeyse (FAŞİST) olarak tanımlamaya getirdikleri kapitalist bir kimliğe büründü.

Bir zamanlar aşırı sol görüşlü olan ve İşçi Partisinin Diyarbakır İl Başkanlığını bile yapmış bulunan Ethem Sancak’ın, gün gelip de yüzde yüz değişeceği kimin aklına gelir, denilirse, kim inanırdı ki! Amma, Allah hidayet edince, oluyor işte!

Söylenegelen bir deyim vardır. Sorunun cevabı bu cümlenin içinde gizli olabilir. O söz şöyledir. “Fakirler genelde solcu, hatta komünist olurlar. Orta gelirli duruma geldiklerinde liberalleşirler. Zengin olduklarında geçmişlerini unutup ‘faşist’ diye suçladıkları zümrelerin içinde yerlerini alırlar!”

Ethem Sancak’ın akçeli işlerde böylesine yükselişine ve hele-hele BMC’yi de Katarlı Şeyhlerle alarak çalıştırmağa başladığına göre, artık kim tutar hemşerimizi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER