Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
admin
admin

PEDOFİLİ SUÇTUR

Pedofili suçtur elbette ama, suçu isleyen de sapık ve ahlaksızdır.. Bu ve benzeri ahlaksızlıklar maalesef son zamanlarda duymaktan nefret ettiğimiz, lakin bazı sapık zihniyetli insanların çocukları alet ederek kullandıkları rezil, içler acısı bir durum.. Peki sadece bizim ülkemizde mi var derseniz, maalesef dünyanın dört bir yanında bu tür pedofili suçu işleyen insanların olduğunu görüyor ve bir şey yapamamanın çaresizliği içinde sağlıklı düşünen ve çoluk-çocuk sahibi insanlar olarak endişe duyuyoruz.. Bir kaç yıl önceydi, bir görev için arkadaşlarımızla birlikte Afrika’ya gittiğimizde bize anlatılanlardan oldukça etkilenmiş ve çok üzülmüştük.. Şöyle ki yetiştirme yurdundaki çocukların birçoğu pedofili ile karşı karşıya kalmış, üstelik ensest ilişkinin birçok yerde olmasından dolayı da burada belirtemeyeceğim.. Çünkü yazmaktan imtina ettiğim çirkin şeylerin, dünyanın dört bir tarafında ve özellikle Uzakdoğu’da bu işler için özel evler açılmış olması çok can sıkıcı.. Hal böyleyken bu durumun önüne geçebilmek için sadece bizim ülke olarak karşı çıkmamız değil dünyadaki bütün çocuk örgütleri ile birlikte bütün sivil toplum örgütlerinin bir araya gelerek bunun bir an evvel değerlendirilmesi gerektiğini söylemek istiyorum.. Gittikçe daha kötü bir hal almadan çocukları koruma altına alıp, bu sapık zihniyetten uzak tutmalıyız, bu durum kişilerin ruhsal hastalığı olmakla birlikte, eğer bir kazanç kapısına döndürülmek için yapılan bir durumsa ve buna bir son veremezsek inanın daha vahim durumlara yol açacaktır…

Çocuklarımızı bu tür sapık zihniyetlerden koruyabilmemiz için öncelikle bizlerin çocuklarımızı korumamız gerekir.. Yapmamız gereken çocuklarımızı kimlere teslim ettiğimizi bilerek ve araştırarak hareket etmek ve çocuklarımız nasılsa koruma altında diye kontrol etmekten kaçınmamaktır.

Bu tür sapık zihniyetlere engel olmak için de medyada ve özellikle çocuklar ile ilgili yapılan yayınlarda verilmek istenen mesajlara dikkat ederek bu tür yayınların özendirici olmaması adına televizyon ve görsel yayınlardaki oyuncu adı altında toplumu eşcinsel bakışı normal bir şeymiş gibi gösteren ve bu zihniyetteki insanların ekranlarda boy göstermesini engellemeli ve bu tür yayınlara müsaade eden kanallarla birlikte yöneticilerini de en ağır ceza ile cezalandırmalıyız ki, başkaları da bundan ibret alsınlar.. Geçtiğimiz aylarda biliyorsunuz sosyal deney olarak çekilen ve küçük çocukları sokak ortasında para vererek öpüştüren insanlar olmuş, bununla birlikte çocuk çizgi filmlerinde eşcinsel görüntülerle birlikte küçük kız çocuklarına makyaj yaptırılarak görüntüsü paylaşılmıştı.. Sosyal devlet anlayışı olarak bu tarz programlara fırsat vermezsek ve bu zihniyetteki insanları toplum içerisinde baş tacı etmezsek göreceğiz ki bir an evvel sonuçlarını alabileceğiz.. Bir sözümde Adalet Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığına; Tamamen kişisel olarak söylemek istediklerimi belirtmek istiyorum, bu zihniyetteki sapkın insanları yakalayarak çok önemli bir görevi ifa ediyorsunuz.. Bunun için teşekkürler, yalnız bu insanlar için bayağı hatırı sayılır masraf ediyor, cezaevlerinde 3 öğün yemekten barınmaya, hasta olunca tedavisine varıncaya kadar ilgileniyor ve masraf ediyorsunuz.. Üstelik zarar verdiği çocukların babalarının parasıyla!.. Size akıl vermek gibi bir iddiam elbette olamaz ancak, önerim yakaladığınız bu insanları iğne ile uyutarak Sağlık Bakanlığı nezdinde üniversitelerimizin tıp fakültelerine teslim ederseniz, öğrencilerin derslerde çok zorlandıkları cansız kadavra yerine bu insanları eğitim dersi olarak değerlendirirsek büyük bir açığı kapatmış olmakla birlikte, böyle sapıklarla aynı dünyadaki oksijene ortak olmaktansa kurtuluruz diyorum.. Hemen kızmayın, bir cevap vermeden önce de isterseniz bir düşünün!..

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER