Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam

PERVARİ BELEDİYE BAŞKANI ÖZCAN, VALİ ALİ FUAT ATİK’İ İLÇEDE YÜRÜTÜLEN PROJELER HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ

Pervari Belediye Başkanı Tayyar

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Vali Ali Fuat Atik’i makamında ziyaret ederek, ilçede yürütülen yatırımlar ve projeler hakkında bilgi verdi. Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Pervari ilçemizde alt-üst yapı olmak üzere birçok sosyal içerikli projenin hayata geçirildiğini belirtti.

İlçede caddelerin düzenlenmesi, ışıklandırılması ve sanat sokağı projelerinin tamamlanarak halkın hizmetine sunulduğunu kaydeden Özcan, ilçede su sorunun çözüldüğünü, şimdi de ilçe girişine ‘Yeldeğirmeni Şelale’ projesinin tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti.

Başkan Özcan,”Tüm proje ve yatırımlarda her zaman yanımızda olan ve bizlere destek veren başta Sayın Valimiz Ali Fuat Atik olmak üzere,  tüm kurum ve şahıslara teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Atik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Pervari ilçesinin hizmetlerin en güzeline layık  olduğunu ifade etti ve “amacımız tüm ilçelerimizin sosyo-ekonomik kalkınmalarına destek olmak ve oralarda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam koşullarını daha da yükseltmektir” dedi.

Ziyarette; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, AKP Pervari İl Genel Meclis Üyesi Cihangir Bayram da hazır bulundu.