Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Ahmet ARITÜRK
Ahmet ARITÜRK

SAYIN ERDOĞAN’IN BASIN DANIŞMANI OLSAYDIM!

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Muhterem Eşi Emine Hanımefendiyle birlikte ünlü Besteci ve Piyanist Fazıl Say’ın “Truva Sonatı” adlı eserinin Ankara prömiyerine katılmıştı. Erdoğan’ın, ATO Congresium’da düzenlenen Fazıl Say’ın “Truva Sonatı”nın Ankara Prömiyeri’ni izlemesi gerçekten çok önemli bir gelişmeydi. Her kesimin de takdirini topladı. Konserin sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın protokolle birlikte Fazıl Say’ı ayakta alkışlaması ise gerçekten çok olumlu bir hareket olarak millet tarafından alkışlandı. Yani, Sayın Erdoğan’ın muhalif görünümlü bir sanat adamını alkışlaması, büyük alkış topladı. Konsere, Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in yanı sıra çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gelmiş olan ABD’li Senatör Lindsey Graham da katılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Fazıl Say’ın konserine katılması gerçekten çok önemli bir mesajdı. Milletin gönlünde makes buldu. Bu durumdan yola çıkarak düşündüm ve kendi kendime dedim ki  basın danışmanı olsaydım, Sayın Erdoğan’ı bir konuda ikna etmeğe çalışırdım. Nedir bu konu. Kendisine muhalif görüntü sergileyen bütün yazarları Saraya davet etmesi için ikna etmeğe çalışırdım. (Buyurun, ülkemizin geleceğiyle ilgili düşüncelerinizi paylaşalım. Türkiye’nin kalkınması için görüşlerinizi söyleyin, sıkıntılarınızı serdedin) demesini sağlardım.

Davet edilecek muhalif yazarlar arasında Uğur Dündar, Emin Çölaşan, Fatih Portakal, İsmail Küçükkaya, Yılmaz Özdil, Bekir Coşkun, Mustafa Mutlu, Tufan Türenç, Özdemir İnce, hatta Metin Akpınar ve Müjdat Gezen gibi isimler de mutlaka yer alırdı. Böyle bir davette bulunmak, inanın ki Erdoğan’ı milletin gözünde ve gönlünde kahraman yapardı. Davet edilen muhalif yazarlar, sanatkârlar davete icap etseler ne ala. Davete icabet etmeyenin kendisi, halkın gözünde küçük düşerdi.

Geçmiş yıllardaki bazı yöneticileri anımsıyorum da hoşgörülü olmak konusundaki hassasiyetlerine hayran kalınırdı. Örnek olarak İstanbul’da Valilik, Belediye Başkanlığı görevi yapan, çeşitli bakanlıklarda bulunun bir Fahrettin Kerim Gökay vardır. O yılların karikatüristleri sık-sık karikatürlerini yaparak köşelerinde yayınlarlardı. Karikatürünün yayınlanmadığı günler, karikatüristlere telefon açarak (bugün neden karikatürüm yok) diyecek kadar hoşgörülü olduğu anlatılır. Merhum, kısa boylu olduğu için bir karikatürünün altına:

MİNİ-MİNİ VALİMİZ

NE OLACAK HALİMİZ

BU GİDİŞLE BAKIRKÖY

OLUR İSTİKBALİMİZ

diye yazıldığı anlatılır.

Hoşgörülü olmak, Devlet adamlarına en yakışan tavırdır. Hazret-i Mevlana’nın:

“Gel gel, yine gel” buyurması gibi, Sayın Erdoğan’ın da Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı olarak 81 milyon insanı kucaklaması:

“GEL, GEL YİNE GEL,

SAĞCI DA OLSAN,

SOLCU DA OLSAN,

MÜSLÜMAN DA OLSAN,

ATAİST DE OLSAN,

SUNNİ DE OLSAN,

ALEVİ DE OLSAN,

MUHALİF DE OLSAN,

MUVAFIK DA OLSAN

GEL, YİNE GEL

CUMHURBAŞKANLIĞI KAPISI

SADECE CUMHUR İTTİFAKINA DEĞİL,

81 MİLYON İNSANIMIZA DA AÇIKTIR” derse ve yüzde 52’nin değil, yüzde yüzün Cumhurbaşkanı olduğunu davranışlarıyla deklare ederse, milletin gönlünde edineceği yeri düşünün!

İnanın böyle bir davranış, 31 Mart yerel seçimlerinde 81 il’i dolaşarak oy istemekten çok daha etkili olur.

TAŞLAMALAR

AVM’LER, MARKETLER

KAZIKLIYOR MİLLETİ

BELA EDEN BUNLARI

BAŞIMIZA KİM PEKİ

 HALA AVM, HALA

MARKETLER AÇILMAKTA

BAKINIZ CAN ÇEKİŞİR

ZAVALLI BAKKAL AMCA

 AVM’LER, MARKETLER

KİMLERİN ESERİDİR

BU DURUMDAN ESNAFLAR

SIKINTILI, BELLİDİR

 AVM’LER, MARKETLER

KİMLERİNDİR SÖYLEYİN

SİZİN ADAMLARINIZ

BARİ GÖLGE ETMEYİN

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER