Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Yusuf Salih ARITÜRK
Yusuf Salih ARITÜRK

SEVGİLİ’NİN BASINLA SOHBETİ

İçişleri Bakanlığında Müşavirlik görevini yürütmekte olan ilimiz siyasetinin sevilen erbaplarından değerli hemşerimiz Fevzi Sevgili, bu sabah Basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Davetine katılan meslektaşlarımıza teşekkür eden Sevgili, kendisinden fazla söz etmeye gerek duymayarak sadece siyasetle uğraşan bir ailenin çocuğu olduğunu ve şu an Ankara’da bulunduğu görevi ifa ederken de kapısını çalanlara kucak aşmaktan mutluluk duyduğunu, bölgede uygulamaya konan bazı güzel projelere katkı sunduğunu ifade ettikten sonra bölgemizdeki kayyum belediyelerinin sundukları hizmet farkını vatandaşların çok iyi gördüğünü ve sevindiğini, Siirt Belediyesinin de önemli hizmetlere imza attığını belirtirken; “31 Mart’taki mahalli seçimde AK Parti’nin Belediye Başkanlarına teveccüh etmesi durumunda, hizmetler daha da artacaktır ve ilimizde de bu fırsatın heba edilmeyeceğine inanıyorum…” dedi.

Meslektaşlarımızın bazı sorularını da yanıtlayan güzide hemşerimiz, terörle yapılan mücadeleden asla taviz verilmeyeceğini ve bu konuda İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun tam bir kararlılık içinde gece-gündüz demeden koşuşturduğuna tanık olduğunun altını çizerek terörün mutlaka tümüyle bertaraf edileceğine vurgu yaptı.

Siyaset alanındaki çalışmaları yakinen bilinen ve vatandaşlarımıza gösterdiği yakın ilgi ile gönüllerinde  saygı ve sevgi tahtı kuran hemşerimiz Fevzi Sevgili, bugünkü basın toplantısında da daha önce düzenlediği birçok toplantıda olduğu gibi gönlünden geçeni samimiyetle dile getirirken, sorulanları da samimiyetle yanıtladı. Halkla iç-içe olma noktasını önemseyen değerli hemşerimize basına da gösterdiği sıcak ilgi nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER