Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Fatih ARITÜRK
Fatih ARITÜRK

TANK ETHEM!

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın (TANK HASAN)’ı vardı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da artık bir (TANK ETHEM)’i var!  ANAP dönemi eski bakanlardan Merhum Hasan Celal Güzel’e yiğitliği, cüssesinin heybeti ve verdiği demokrasi mücadelesi dolayısıyla (TANK HASAN) unvanı verilmişti.

Hemşerimiz Ethem SANCAK’A ise (TANK ETHEM) unvanını biz yakıştırdık. Sebebine gelince Cumhurbaşkanlığı kararıyla özelleştirme kapsamına alınan, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) tank motoru, tank paleti, gece görüş dürbünü ve Fırtına obüsü üreten Arifiye ilçesinde herkes tarafından Tank Palet olarak bilinen I. Ana Bakım Fabrikası Ethem Sancak’a ait BMC firmasına devredildi. Bu fabrikanın yüzde 49.9 hissesi de KATAR’A satıldı.

Arifiye ilçesinde 1.8 milyon metrekare üzerine kurulu tesisin, işletme hakkının verilmesi yöntemiyle ve işletme hakkı süresinin 25 yıl olması şeklinde yapılan dolaylı özelleştirmeyle BMC’nin sahibi de olan İş Adamı kıymetli hemşerimiz Ethem Sancak bu suretle TSK’ya TANK ÜRETEN tesislerin de sahibi oldu. İşte bundan dolayı biz de kıymetli iş adamı hemşerimize (TANK ETHEM) unvanını lâyık gördük.

TBMM Genel Kurulunun TRT’de yayınlanan canlı görüşmelerini izleyenler, son bir hafta içinde en çok tartışılan konunun tank palet fabrikasının özelleştirilmesiyle ilgili olduğunu biliyorlardır. Ama muhalefetin canla-başla direnmesine karşı yine de olan oldu, ATI ALAN, ÜSKÜDAR’I GEÇTİ!

Evet, merhum ve mağfur Cumhurbaşkanımız TURGUT ÖZAL’IN  (TANK HASANI) vardıysa, Cumhurbaşkanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN DA ARTIK BİR (TANK ETHEM)i var!

Ne diyelim, yine de hayırlısı olsun!

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER