Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Ahmet ARITÜRK
Ahmet ARITÜRK

TEK ADAM REJİMLERİNİN BÜYÜK TEHLİKESİ!!!

Suudi Arabistanlı ABD’de vatandaşı Gazeteci Cemal Kaşıkçı olayı, bize TEK ADAM REJİMLERİNİN ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha kanıtladı. Tek adam emrediyor, masum bir insan en olmayacak bir yerde, konsolosluk binasında hunharca öldürülüyor. Öldürülmesi suçuna devletin en yüksek kurumlarındaki kişiler bilerek ve isteyerek katılıyorlar.

ABD’de yayınlanan Wall Street Journal gazetesi, Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın 2 Ekim’de Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosu Muhammed el-Uteybi’nin gözleri önünde öldürüldüğünü iddia etmekte. Bu haberini de adlarını açıklamadığı Türk yetkililere dayandırmaktadır.

Şimdi düşünün bakalım. Tek adam emir veriyor, konsolosluğun bütün personelleri, yargısız infazın maşaları durumuna düşmekten çekinmiyorlar. YÜCE ALLAH’IN emrini bile unutmuş görünüyorlar. Sözde Müslüman olan bu Suudlular Kur’an-ı Kerim’de mealen: Kim, bir cana veya yeryüzünde bozgunculuk çıkartmaya karşılık olmaksızın, haksız yere bir cana kıyarsa, bütün insanları öldürmüş gibi olur” emrini umursamadan TEK ADAMA HİZMET ETMEK İÇİN yargısız infaz işine katılıyorlar.

Yine aynı gazetenin haberine göre ‘Suudi suikast timi Kaşıkçı’yı, el-Uteybi’nin önünde önce dövmüş, ilaçla uyuttuktan sonra da cesedini parçalamış!

Bu vahşete bakın ve TEK ADAM REJİMLERİNİN TEHLİKELERİNİ İBRETLE İZLEYİN. Kanun yok, nizam yok, mahkeme yok, savunma yok. TEK ADAM EMİR VERİYOR, İNFAZ TİMİ DE EMRİ YERİNE GETİRİYOR!

İslam dinine bühtanda bulunulmasın. Dinimizde, bu şekilde bir infaza hiçbir şekilde cevaz verilmez. Bu infaz işinin İslam diniyle, daha açık bir ifade olarak ŞERİAT HÜKÜMLERİYLE de hiçbir ilgisi yoktur. Şer’i hükümler tatbik edilirse, bu infazı gerçekleştirenlerin aynı şekilde infaz edilmeleri gerekir. Ama TEK ADAM REJİMİNİN UYGULANDIĞI Suudi Arabistan’da bu kuralı kim yerine getirebilir.

Suudi Arabistan şeraitle yönetiliyormuş! Bu iddia, şeriata en büyük  bühtandır! Suudi Arabistan’ın yönetimi, sözün tam anlamıyla TEK ADAM veya gerçek anlamıyla DİKTATÖRLÜK REJİMİDİR. Krallık rejimlerinde bile böyle zulümlere geçit verilmez. Tek bir adamın emri, bütün yasaların üzerinde kabul edilemez…

Birleşmiş Milletler, bu olay üzerine konsoloslukta çalışanların dokunulmazlıklarının kaldırılmasını isteyince olayın aydınlatılmak üzere olduğunu ve ucunun kendisine dokunacağını anlayan Konsolos, apar-topar Türkiye’den ayrılmış…

Evet, bu olaydan ibret alarak Demokrasinin önemini kavrayalım. TEK ADAM REJİMLERİNİN NE KADAR TEHLİKELİ OLDUKLARINI BİLEREK BU GİBİ TUZAKLARA DÜŞMEYELİM…

TAŞLAMALAR

SEÇİM İTTİFAKLARI

GÜNDEMDEDİR BU BELLİ

KİMLİĞİNİ KORUR MU

İTTİFAKLA BİR PARTİ

 

BİL EN İYİ İTTİFAK

MİLLETLE İTTİFAKTIR

PAYANDA OLMAK NEYE

KİME YARAYACAKTIR

 

NE PAYANDA OLSUNLAR

NE PAYANDAYI KABUL

ETMEMELİ PARTİLER

SİYASİ AHLAK BUDUR

 

ER MEYDANINA ÇIKSIN

TÜM SİYASİ PARTİLER

YENİLEREK YENMEYİ

ÖĞRENMEKTEDİR HÜNER

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER