Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam

TEMA VAKFI SİİRT’TE GÖNÜLLÜ İL TEMSİLCİSİ ARIYOR!

TEMA Vakfı ilimizde gönüllü

TEMA Vakfı ilimizde gönüllü destek verebilecek il temsilcisi arayışı içerisinde olduklarını belirten bir açıklamada bulundu.

Açıklamada; TEMA Vakfı, 1992 yılından bu yana erozyon ve çölleşme tehlikesine karşı toplumsal duyarlılığı ve farkındalığı arttırmak üzere çalışmalarını sürdürmektedir. Kuruluşundan bugüne faaliyetlerini gönüllülerinin desteği ile hayata geçiren TEMA Vakfı, bugün Türkiye’de 880.000’i aşkın gönüllüsünün desteği ile faaliyet göstermektedir. Bu çerçevede TEMA Vakfı’nın değerleri doğrultusunda, başta topraklarımız olmak üzere tüm doğal varlıkları koruma mücadelemizde bizlere Siirt’te gönüllü destek verebilecek İl Temsilcisi aramaktayız. Sizlerin de yardımı ile konuyla ilgilenen doğa dostlarına ulaşabileceğimize inanıyoruz denildi.

TEMA Vakfı Siirt’te Gönüllü İl Temsilcisi Arıyor!

*TEMA Vakfı ufuk ve hedeflerini benimsemiş,

*Tercihen 30 yaşından büyük,

*Aktif sorumlu yurttaş olarak, çevre sorunlarının çözümünde rol almak isteyen,

*Gönüllü olarak TEMA Vakfı’nın Siirt’teki faaliyetlerini yürütecek ve TEMA Vakfı’nı temsil edebilecek,

*Okuyan, araştıran, çevre sorunlarına karşı duyarlı ve Siirt’te yürütülecek olan çevre aktivitelerinde etkin olarak yer alabilecek,

*Çalışmalara zaman ayırabilecek, gönüllülerle birlikte ve ‘gönüllü olarak’ çalışmaktan keyif alan,

*TEMA Vakfı’nın değerleri doğrultusunda başta topraklarımız olmak üzere tüm doğal varlıkları koruma mücadelemizde bize gönüllü olarak destek verebilecek İl Temsilcisi arıyoruz.

*İlgilenen gönüllü adaylarının fotoğraflı özgeçmişlerini 20 Ağustos 2020 tarihine kadar gonullu@tema.org.tr adresine göndermesini rica ederiz.

*Bu ilan, personel alımı ilanı olmayıp, gönüllülük esasına bağlı olarak destek verebilecek ‘gönüllü’ adaylarına yönelik bir ilandır.