Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Fatih ARITÜRK
Fatih ARITÜRK

TÜRKİYE İTTİFAKI!

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde AK Parti Genel Başkanı sıfatı çerçevesinde konuşmalar yaparak (illet-zillet) ittifakı söylemlerini dilinden düşürmeyen ve zaten gergin olan ortamın daha da gerilmesine yol açan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonrasında Cumhurbaşkanlığı Makamına yaraşır bir deyim kullanarak yüreklere su serpti. Sayın Erdoğan’ın 82 milyon vatandaşı kucaklayıcı mahiyette kullandığı deyim (TÜRKİYE İTTİFAKI) şeklinde tezahür etti. İşte, 82 milyon vatandaşın Sayın Erdoğan’ı görmek istediği konum budur, 82 milyon vatandaşı tümüyle kucaklamasıdır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Memur-Sen Genel Kurulu’nda yaptığı konuşma ve attığı son tweetleri gerçekten çok önemlidir. Sayın Erdoğan vatandaşlara özetle şöyle seslenmektedir.

“Dönem kızgın demiri soğutma, musafahalaşma, kucaklaşma birlik ve beraberliğimizi yeniden perçinleme dönemidir. Kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden siyaset yelpazesindeki herkesle Türkiye ortak paydasında buluşma Ülkemizin bekasını ilgilendiren meselelerde, siyasi görüş ayrılıklarımızı bir tarafa koyarak, 82 milyon hep birlikte TÜRKİYE İTTİFAKI olarak hareket etmeliyiz.”

Türk milletini kutuplaştırmak, bir kısım vatandaşları dışlamak vatan-millet düşmanı gibi göstermek, bir Cumhurbaşkanına asla yakışmayacak davranışlardır. Cumhurbaşkanlığı makamı, bütün milleti kucaklayan makamdır. Dil, din, mezhep, ırk, renk, siyasi parti, ayırımı gözetmeden Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan herkesi kucaklamaktır.

Bu bakımdan, Sayın Erdoğan’ın seçimlerden sonra da olsa (TÜRKİYE İTTİFAKI) deyimini kullanması 82 milyon vatandaşın yüreklerine su serpmiş (İşte, istediğimiz Cumhurbaşkanı bu) dedirtmiştir. Dileriz ki, Sayın Erdoğan artık millete AK Parti Genel Başkanı kimliğiyle değil, Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı sıfatıyla bakmayı ve 82 milyon vatandaşa eşit mesafede kalmayı yeğler, bu söylemini kuvveden fiile çıkarır. Sayın Erdoğan (Türkiye İttifakı) söyleminin arkasında durur ve icraatlarıyla içini doldurursa,  o zaman sadece CUMHUR İTTİFAKININ DEĞİL, BÜTÜN TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLARININ, YANİ 82 MİLYONUN SEVGİSİNİ KAZANIR. Bunu başarmak aslında hiç de zor değildir. Bizim milletimiz, asil millettir. Devletin en üst makamı olan CUMHURBAŞKANLIĞI  MAKAMINDA TARAFSIZ OLARAK DURANLARI SEVMEYE, KUCAKLAMAYA HAZIRDIR. Yeter ki, cumhurbaşkanlığı makamında oturan zat, vatandaşları arasında ayırım yapmasın, bazı vatandaşlarını ötekileştirmesin…

İcraatlarıyla, 82 milyon vatandaşını kucaklayan bir cumhurbaşkanı görmek dileklerimizle…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER