Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Yusuf Salih ARITÜRK
Yusuf Salih ARITÜRK

ÜLKEMİZ VE HALKIMIZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLSUN

24 Haziran tarihine alınan baskın seçim sonuçlandı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilk turda %50+1’i aşarak ülkemizde start alacak olan yeni sistemin ilk Başkanı oldu. “Cumhur İttifakı” milletvekili seçiminde de parlamentoda çoğunluğu sağlayarak böylece seçmenlerimiz Sayın Erdoğan’ın; “Parlamentoda da güçlü olmamız gerekir…” çağrılarına kulak tıkamadı. Şüphesiz AKP’nin bir seçimde daha başarıya imza atma sonucunun en önemli faktörü Erdoğan’dır ve bunun aksi söylenemez.

Milletvekili seçiminde aldığı sonuç; “Sürpriz” diye ifade elden MHP, kanımca seçimlerin bir numaralı galibi olmuştur ve bundan sonra da bu işbirliğinin devamı konusunda sanırım AKP, “Cumhur İttifakını” devam ettirmek için duyarlılığı elden bırakmayacaktır. Seçim sonuçlarına yönelik dün düzenlediği basın toplantısında bir açıklama yapan Sayın Muharrem İnce, seçimin eşit koşullarda gerçekleşmediğini belirtirken, bir takım söylentilerin asılsız olduğuna ve Sayın Erdoğan’ın seçimi kazandığına samimiyetle vurgu yaptı. Aslında Yüksek Seçim Kurulu gayri resmi sonucu daha önceden açıklamış olsaydı, söz konusu söylentiler gündeme gelmeyecekti.

Ülkemizin çözüm bekleyen önemli sorunları ve halkımızın da önemli beklentileri vardır. Bunlara daha kısa zamanda çözüm üretmek, birlik ve beraberliğin en üst düzeyde gerçekleşmesiyle mümkündür. Şunun iyice bilinmesi gerekir ki, birlik ve beraberliği önemsemeyen tutum ve davranışlar, her zaman olduğu gibi halkımızın üzüntü kaynağı olacak ve siyasete duyulan güveni, gün gelir tamamen ortadan kaldıracaktır. “Balık baştan kokar” sözünün ifade ettiği atasözümüzün rehber kılınarak ülke yönetiminde söz sahibi olan herkesin, önemli beklenti için azami duyarlılığı göstermeleri, sağduyu sahibi tüm vatandaşlarımızın öncelikli beklentisidir.

Yeni Türkiye’nin ilk Başkanı Sayın Erdoğan’ı milletvekili seçiminde parlamentoya girecek olan tüm siyasi partilerin temsilcilerini yürekten kutluyor, seçim sonuçlarının ülkemiz ve halkımız için hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER