Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Ayhan MERGEN
Ayhan MERGEN

VAKIF BAŞKANI AKYÜZLÜ’NÜN SÖYLEDİKLERİ VE ACI GERÇEKLERİMİZ

Merkezi İstanbul’da bulunan Siirtliler Vakfı Genel Başkanı Zeki Akyüzlü, düzenleyecekleri Siirt Tanıtım günleri nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi. 18-22 temmuz tarihleri arasında İstanbul Yenikapı da düzenlenecek olan bu günlerde Siirt bütün yönleri ile tanıtılmaya çalışılacak. Umarım bu günler çok başarılı geçer. Bu konuda herkes üzerine düşen görevi bir Siirtli olarak yerine getirmelidir.
Bu konuya değineceğiz. Ancak bana göre Sayın Akyüzlü’nün burada yaptığı konuşma çok daha anlamlı. Akyüzlü bu konuşmasında hepimizin bildiği bize ait gerçekleri yalın bir şekilde dile getirdi. Çok değişik alanlarda ülke genelinde başarılı isimlerimizin olduğunu belirten Akyüzlü, bunların tek başlarına bırakıldıklarını ve bu başarılarında toplumsal bir desteğin olmadığının altını çizdi. Buna kim karşı çıkabilir?
Hepimiz her zaman üst düzey bürokratımızın bulunmayışından yakınmıyor muyuz? Bunun hemen ardından bizim çok üst düzeyde başarılı olabilecek evlatlarımızın olduğunu da eklemiyor muyuz? Yada başka bir şekilde soruyu soralım. Hangi hemşerimizin üst düzey makam getirilmesinde Siirt kenti olarak lobi çalışması yaptık?
Sayın Akyüzlü bu konuda da bazı isimleri örnek verdi. Bu isimleri çoğaltmak mümkün. Ancak birilerinin unutmamış olmak adına bunları zikretmeyelim. Fakat gerçekte bizim çok başarılı bürokratlarımızın olduğunu unutmayalım. Bunların elinden tuttuğumuz onlar için gerekli lobi çalışmalarını yaptığımız takdirde, çok daha üst düzey görevlere layık olduklarını unutmayalım. Bunu başarabildiğimiz takdirde hemen her bakanlık düzeyinde üst düzey bürokrat hemşerilerimiz olacaktır.
Bu konuya yarınki yazımızda devam edecek ve sayın Akyüzlü’nün haykırdığı gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz. Bunları tekrarlaya, tekrarlaya kendimize çeki düzen veririz. Kendi değerlerimize sahip çıkarız.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER