Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam

VALİ ATİK, YARALANAN GÜVENLİK KORUCUSUNU ZİYARET ETTİ

Vali Ali Fuat Atik,

Vali Ali Fuat Atik, çat kapı aile ziyaretinin ardından önceki hafta yaralanan güvenlik korucusu Mikail Kızıl’ı konutunda ziyaret etti.

Vali Ali Fuat Atik eşi bayan Fulya Atik ile birlikte 17 Mayıs 2019 tarihinde Eruh ilçe kırsalında düzenlenen terör operasyonunda yaralanan güvenlik korucusu ‘Mikail Kızıl’ı konutunda ziyaret edip, geçmiş olsun’ dileğinde bulundu.

Kızıl’a geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Atik, kendileri ile bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Ailenin Asel adındaki 2 aylık kızını seven Vali Atik ve eşi bayan Fulya Atik,  beraberinde getirdiği çeşitli hediyeleri aileye takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren güvenlik korucusu Mikail Kızıl, Vali Atik’in yiğit bir Vali olduğunu kendilerine her zaman destek olduğunu belirterek, teşekkür etti.

Kızıl, biran önce sağlığına kavuşup, arkadaşlarıyla birlikte operasyonlara katılmak istediğini ifade etti.

Terörle etkin mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini belirten Vali Atik, “Devletimizin güvenlik birimlerine sıkılan her kurşunun misli-misli bedelini terör örgütüne ağır bir şekilde ödetiyoruz. Ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar, ne yaparlarsa yapsınlar onları inlerine gömeceğiz” dedi.  Ziyaret sonunda Vali Atik, şanlı al bayrağımızı Kızıl’a hediye etti.

Aile ziyaretlerini tamamlayan Vali Atik ve eşi bayan Fulya Atik’e mahalledeki çocuklar sevgi gösterisinde bulundular.

Vali Atik’in aile ziyaretinde, Aile, Çalışma ve sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Gökhan Marakçı ve İl Basın Halkla İlişkiler Müdürü M. Şükrü Uras hazır bulundu.

VALİ ATİK’TEN ÇATKAPI İFTAR ZİYARETİ

Vali Ali Fuat Atik, Ramazan ayında vatandaşlarla bir arada olamaya devam ediyor.

Vali Ali Fuat Atik eşi bayan Fulya Atik ile birlikte “Kanık” ailesine çat kapı ziyaret ederek, iftar açtılar.

Vali Ali Fuat Atik, eşi bayan Fulya Atik ile birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden yardım alan ‘Kanık’ ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.

Orucunu aile ile birlikte açan Vali Atik ve eşi bayan Fulya Atik, Kanık ailesinin bireyleri ile bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerinden dolayı çok şaşırdığını ve bir o kadar da mutlu olduğunu ifade eden Metin Kanık, sofralarına konuk olan Vali Atik ve eşi bayan Fulya Atik’e teşekkür etti.

Ramazan ayının tüm güzelliklerini ve maneviyatını vatandaşlarımızla fırsat buldukça paylaştıklarını belirten Vali Atik, Ramazan ayının birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma olduğunu ifade etti.

‘Kanık’ ailesinin sorun ve isteklerini dinleyen Vali Atik, ihtiyaç sahibi ailemizin Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden sosyal destek yardımı yanı sıra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızdan da rutin yardımlar aldığını ifade etti.

İhtiyaç sahibi Metin Kanık ise evli ve beş çocuklu olduğunu, önemli bir gelir kaynağının olmadığını belirterek, evlilik çağında bulunun oğlu Yusuf Kanık’ı evlendirmek istediğini ancak maddi imkânsızlıklardan dolayı evlendiremediğini bildirmesi üzerine Vali Atik, Yusuf kardeşimize evlilik için her türlü desteğin verileceğini belirtti. Bu arada hayırsever bir işadamını telefonla arayan Vali Atik, düğün masraflarını üstlenmesini sağladı.

Ailenin küçük oğlu ve aynı zamanda başarılı bir öğrenci olan Ramazan Kanık’ın Vali Atik’ten bir bisiklet talep etmesi üzerine iftar sonrası kendisine bir bisiklet hediye edildi.

Kanık ailesinin Ramazan ayını da tebrik eden Vali Atik, vatandaşlarla buluşmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Vali Atik’in aile ziyaretinde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Gökhan Marakçı ve İl Basın Halkla İlişkiler Müdürü M. Şükrü Uras hazır bulundu.

VALİ ALİ FUAT ATİK VE EŞİ FULYA ATİK,

SEVGİ EVLERİNDEKİ ÇOCUKLARLA İFTAR AÇTI

Vali Ali Fuat Atik ve eşi bayan Fulya Atik, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde kalan çocuklarla Siirt Spor tesislerinde iftar yaptı.

İftar programına, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Gökhan Marakçı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, kurum çalışanları ve sevgi evlerinde kalan çocuklar katıldı.

İftar öncesi çocuklarla ilgilenerek, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Atik ve eşi bayan Fulya Atik, iftar sonrasında çocuklarla bir süre sohbet ettiler.

İftar öncesinde çocuklara hitap eden Vali Atik, devletimizin ve milletimizin emanetleri çocuklarımıza daha rahat ve huzurlu bir gelecek yaratmak için tüm imkânlarımızı kullanarak, topluma faydalı fertler kılmanın gayreti içinde olduklarını söyledi.

Çocukların geleceğini belirleme noktasında mutlaka bir hedeflerinin olması gerektiğini belirten Vali Atik, hedeflerinize ulaşmanın yolu planlı ve disiplinli çalışmaktan geçer” dedi.

Program, İl Müftü Vekili Muhammed Özdemir tarafından yapılan duanın ardından, çocukların spor tesisini gezmeleri ile devam etti.