Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam

Vali Eşi Bayan Fulya Atik’ten Şehit Ailelerine Ziyaret

Vali Ali Fuat Atik’in

Vali Ali Fuat Atik’in eşi Bayan Fulya Atik, Kurtalan Kaymakamı Musa Üçgül’ün eşi Bayan Neslihan Üçgül, Belediye Başkanı Nevzat Karatay’ın eşi Bayan Şükrüye Karaatay ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı ile birlikte Kurtalan ilçe Merkezinde şehit ailelerini ziyaret etti.

Vali eşi Bayan Fulya Atik ve beraberindekiler, 1991 yılında bölücü terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak şehit edilen Kurtalan Ziraat Bankası güvenlik görevlisi Abdurrahman Yağız’ın eşi Hediye Yağız ile 2016 yılında Eruh-Akmeşe kırsalında bölücü terör örgütü PKK tarafından yapılan hain saldırıda şehit edilen Evren Kunduracıoğlu’nun eşi Fatime Kunduracıoğlu’nu konutlarında ziyaret ederek, sorun ve isteklerini dinledi.

Vali eşi Bayan Fulya Atik, beraberinde bulundurduğu çeşitli hediyeleri şehit ailesinin efradına dağıtarak, kendileri ile bir süre sohbet etti.

Ziyarette ailelerin sorun ve isteklerini dinleyen ve ihtiyaçları olup olmadığını soran Vali eşi Bayan Atik: “Devletimiz, her zaman şehit ailelerimizin yanındadır ve yanlarında olmaya devam edecektir” dedi.

Şehit çocukları ile yakından ilgilenen Vali eşi Bayan Fulya Atik, çocukların eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

KURTALAN ADEM’DE KURSLARI İNCELEDİ

Şehit aile ziyaret programının ardından Vali eşi Bayan Atik ve beraberindekiler, Kurtalan Aile Destek Merkezini de ziyaret etti.

ADEM bünyesinde açılan kursları gezerek inceleyen Bayan Atik, merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ANA OKULLARDA ÇOCUKLARA KİTAP DAĞITTI

ADEM bünyesinde açılan Anaokulu ile Zübeyde Hanım Anaokulunu da ziyaret eden Bayan Atik, çocuklarla bir süre sohbet etti ve “Sıfır Atık Projesi” ile ilgili çocuk kitaplarıyla çeşitli oyuncaklar hediye etti.

KETEM KONFERANSINA KATILDI

Vali eşi Bayan Fulya Atik ve beraberindeki heyet daha sonra Kurtalan ilçe Merkezinde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kanser ve Kanser Taraması’ konulu konferansa katıldı.

Bayan Atik, kanserle mücadelede erken tanı ve erken teşhisin önemine değindi.

Kurtalan ilçe merkezinde incelemelerini tamamlayan Bayan Atik daha sonra Siirt İl Merkezinde ‘Pırıltı Güzellik Salonu’nun açılışına katıldı.

Siirt Aile Destek Merkezinde gördüğü kursu başarıyla tamamlayarak Güzellik Salonunu açan Sabahat Balık’ı kutlayan Bayan Atik, kendisine hayırlı olsun temennisinde bulundu.