Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Cüneyt ARITÜRK
Cüneyt ARITÜRK

ABD’DE DARBE OLUR MU!!!

İster inanın, ister inanmayın. Önceki gece bir düş gördüm. Dünyanın en yüksek tepesinin zirvesinde bulunan biri, sanki bütün insanlara ve özellikle Müslümanlara sesleniyordu. “Allah ABD’nin belâsını versin, diye haykırın!” Yine ister inanın, ister inanmayın, ben böyle haykırandan daha yüksek bir noktaya çıkarak: “Allah, ABD’nin belâsını versin!” diye bar-bar bağırmağa başladım.

İnsanlar, rüya görürler. Herhalde, hiç rüya görmediğini söyleyebilecek kimse de yoktur. Ama genelde gördüğümüz rüyalar, gece saatlerinde kafamıza takılan sorunlarla ilgili olurlar. Bu rüyayı gördüğüm gecenin gündüzünde ABD’de kongrenin basıldığı ve çıkan kargaşada 7 kişinin öldüğü haberleri medyada geniş yer almaktaydı. Gördüğüm rüyanın akabinde yaşananlar beni etkiledi.

ABD, gerçekten Müslüman ülkelere büyük zararlar vermektedir. Bu bakımdan, Müslümanlar olarak onu tel’in ve takbih etmemiz gerekir. Humeyni’nin (Yüce Allah’ın rahmeti üzerine olsun) dediği gibi ABD, gerçekten de büyük şeytanın ta kendisi.

Filistin’in, Irak’ın, Afganistan’ın, Libya’nın, Mısır’ın, Cezayir’in, Suriye’nin ve diğer Müslüman ülkelerin durumlarına bakın ve ibret alın. Bu Müslüman ülkelere sözde demokrasiyi götürmek adına yapılan zulümlerin ardı arkası gelmiyor. Evet, rüyamda gördüğüm gibi, tekrar, tekrar ve yüksek sesle bağırıyorum. Lütfen, siz de benimle bağırın, çevrenizdekilere de aynı şekilde bağırmalarını telkin edin:

-ALLAH, ABD’NİN BELÂSINI VERSİN!

ABD’de, Donald Trump taraftarlarının kongreyi basmalarını ve çıkan kargaşada 7 kişinin ölmesini, dualarımızın kabulü şeklinde algılayabiliriz.

Ne dersiniz, ABD’de 20 Ocak öncesi bir darbe yaşanabilir mi! Çok uzak ihtimal ama, dünyaya demokrasi havarisi kesilen ülkede yaşanan son gelişmeler, bunun işareti gibi…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER