Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BAŞKAN VEKİLİ TAŞKIN, ÇARŞI ESNAFIYLA KAHVALTI YAPTI

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, kent esnafıyla sıkça

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, kent esnafıyla sıkça bir araya gelmek üzere gerçekleştirdiği ve gelenek haline getirdiği “kahvaltıda buluşma” etkinliklerine devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde Cumhuriyet Caddesi Marangozcular sokağındaki esnafla bir araya gelen Taşkın, Siirt’te yapılan ve yapılacak olan çalışma ve projeler hakkında bilgi verdi, esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Göreve geldiği günden bu yana Siirt’te birçok anlamlı proje ve çalışmalara imza atarak kısa zamanda halkın büyük takdirini kazanan Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, esnaflarla buluşmak üzere sabahın erken saatlerinde Cumhuriyet Caddesi Marangozcular Sokağı esnafıyla bir araya gelerek, esnafla kahvaltı yaptı.

Sohbet ve görüş alış verişi şeklinde geçen keyifli toplantıda Taşkın, kentte yapılan ve yapılacak olan çalışma ve projeler hakkında bilgiler verirken, esnaflarda taleplerini bizzat Başkan Vekili Taşkın’a anlattı. Esnaflar, Marangozcular çarşısının kentsel dönüşüm kapsamına alınmasını hususunda taleplerini Taşkın’a iletirlerken, esnafın bu talebi Başkan Vekili Taşkın tarafından değerlendirmeye alınmak üzere not alındı.

Siirt Belediye Başkan Vekili’nin esnafla bir araya geldiği kahvaltı toplantısında kendisine, göreve yeni gelen Başkan Yardımcısı Osman Durna ve Birim Müdürleri de eşlik etti.