Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Salih ARITÜRK
Yusuf Salih ARITÜRK

DOKSAN YILLIK REKLAM ARASIYMIŞ!..

ADD Genel Merkezi tarafından yayımlanan; “YÜZ YIL SONRA YENİDEN ASKER KAÇAĞI YUVASI MEDRESELER Mİ?” başlıklı duyuruda, TBMM’de, katılanların oy birliği ile kabul edilen Diyanet Akademisi yasasının “Anayasaya aykırı” olduğunu ve yasayı “Atatürk ve Cumhuriyetle açık bir hesaplaşma, bir rövanş alma çabası olarak yorumladıklarını,” tek bir “hayır” oyu çıkmamasını ise “ibret verici bir olay olarak gördüklerini” bildirmektedir.

Duyuruda; “Değişik zamanlarda AKP’liler tarafından söylenmiş olan, ‘90 yıllık REKLAM ARASI’nı kapatıyoruz’, ‘Yeni bir devlet kuruyoruz’, ‘Bugüne kadar yaptığımız her şey aslında hazırlıktı. Hazırlıklarımızı tamamlamamız 19 yıl sürdü ve asıl şimdi başlıyoruz’, ‘2023 seçimleri 100 yılın hesaplaşması olacak’ sözlerini, dönemin Cumhurbaşkanlığı Danışmanı SADAT başkanınca düzenlenen “İslam Devleti ve İslam Anayasası Sempozyumu”nda söylenenler ve Ayasofya açılışında ya da hafızlık icazet törenlerinde, hem de devlet erkânının önünde elde kılıçla yahut minberde Atatürk’e edilen hakaretler ve benzeri sayısız söylem ve eylemle birlikte düşünüldüğünde; Asıl şimdi başlıyoruz’ sözleriyle neyin amaçlandığı sorusu yanıtını beklemektedir denilmektedir.

Hâlbuki neyi amaçladıkları, SADAT’çılar devlet kurumlarının sponsorluğunda yaptıkları toplantılarda açıkça ilan edilmiştir.. “TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ yıkılacak, yerine kurulacak ‘Anadolu Federe İslam Devleti’, Asrika (Asya Afrika Federe İslam) Devleti ile birleşecek, devletin BAŞKENTİ İSTANBUL, resmi dili ARAPÇA olacak(mış…)”

Bunu sağır sultanlar bile duydu, siz halen duymadınız mı?

Duyurunun sonunda da “tasarıyı, Sayın Cumhurbaşkanı’nın TBMM’ne iade etmesini beklediklerini” bildirerek, AKP Genel Başkanı’ndan himmet beklenmiş… Eskiler, böylesi durumlarda “ört ki ölem” derlermiş.

Bu duyuru Atatürk’ün deyimiyle idare-i maslahatçılıktır.

Unutulmaması gereken şu ki, bu ülkede;

*Atatürk karşıtı siyaset, bir ulusal güvenlik sorunudur,

*Satacak bir şey kalmayınca ve para bitince bu ülkede resmen bir kriz başlamıştır,

*Çiftçiye değil de köprüye, müteahhide garanti verilmiştir,

“Laiklik dini korumak için vardır..  Din bir tanedir ve hükmü bellidir.. Birileri kalkıp ben böyle yorumladım demesin diye laiklik getirilmiştir ve olması zorunlu olan bir kavramdır.”

Bunların aksini yapanlar/yaptıranlar ya da yeltenenler, düpedüz TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ düşmanı ve vatan hainidir!..

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER