AKP ekabirlerinin bir vaatleri vardı. Eset’i devirecek ve Şam’a giderek EMEVİYE CAMİİNDE NAMAZ KILACAKLARDI!
“İnşallah biz en kısa zamanda Şam’a gidecek, oradaki kardeşlerimizle muhabbetle kucaklaşacağız. O gün de yakın. İnşallah Selahaddin Eyyubi’nin kabri başında Fatiha okuyacak, Emevi Camii’nde namazımızı da kılacağız. Bilali Habeşi’nin, İbn-i Arabi’nin Türbesinde, Süleymaniye Külliyesi’nde, Hicaz Demiryolu İstasyonu’nda kardeşliğimiz için özgürce dua edeceğiz” türünden demeçler verenler kimlerdi, anımsayalım!
Gerçi, Eset’i onlar değil, HTŞ adlı terör örgütü iktidardan düşürdü ama olsun, onlar yine de verdikleri sözü tutarak Şam’a gittiler ve Emeviye Camiinde (abdestli mi, abdestsiz mi bilemiyoruz) namaz kıldılar!!!
Peygamber Efendimiz HAZRET-İ MUHAMMED’İN (O’na al ve ashabına salat ve selam olsun) hadis-i şeriflerine dayanarak söylüyoruz ki, İslam dininde mübarek üç mabed vardır. Onlar da MEKKE-İ MÜKERREME’DEKİ, KABE-İ MUAZZAMA, MEDİNE-İ MÜNEVVERE’DEKİ PEYGAMBER EFENDİMİZİN MESCİT-İ NEBEVİ’LERİ VE KUDÜS-Ü ŞERİF’TEKİ MESCİ’İ AKSA’DIR. Bunların dışındaki BÜTÜN CAMİİLER, MESCİTLER MÜSAVİDİR. Ha bir köy camii, ha İstanbul’daki AYASOFYA!!!
Tarihi bilgileri olanlar bilirler ki, İslamiyete en büyük zararı verenler EMEVİLER’DİR. Onların iktidarları KERBELA olayında Peygamber Efendimiz Hazret-i MUHAMMED’İN (O’na al ve ashabına salat ve selam olsun) mübarek torunu Hazret-i Hüseyin’in başını kesmeleriyle baştan itibaren zulüm doludur.
Hazret-i Ali bin Ebu Talib’in şehit edilmesinden sonra başa geçen Emevilerin en büyük zulümleri, Muaviye’den sonra hilafet makamına geçen oğlu YEZİT tarafından Hazret-i Hüseyin ve beraberindeki aile efradının KERBELA’DA ŞEHİT edilmeleri ile başlamıştır. Emevi iktidarı, Abbasiler tarafından yıkılmıştır. Emeviler döneminde devletin Başkenti Şam’dı.
Emevi Camii 706-715 yılları arasında Emevi Halifesi I. Velid döneminde inşa edilmiştir. Cami, bir Roma tapınağı ve Hıristiyan bazilikasının kalıntıları üzerinde kurulmuştur. Manevi anlamda yeryüzündeki diğer camilerden, mescitlerden (KABE, MESCİD-İ NEBEVİ ve MESCİD-İ AKSA hariç) hiçbir farkı ve kutsallığı yoktur.
Yine tarihi bir gerçek olarak bilinir ki, Emeviler döneminde Türkler, gördükleri zulüm yüzünden İslam dinine girmek konusunda pek istekli olmamışlardır.
Gerçek İslam dininin, Emeviler döneminde yozlaştırıldığı konusunda da yaygın iddialar vardır. İktidarlarını güçlendirmek için sahih olduklarından şüphe edilen çok sayıda söylemleri, hadis-i şerif gibi sunuldukları iddiaları oldukça yaygındır.
Özet olarak diyeceğimiz şu ki, EMEVİ CAMİİNDE namaz kılmanın, sevap yönünden herhangi bir köy camiinde namaz kılmaktan farkı yoktur. Hele bu iş gösteriş olsun diye yapılırsa, sevap değil, vebali vardır.
TAŞLAMA
YILLARDAN BERİ SİİRT
DEMİRKIRAT İSTİYOR
“KARA TREN GELMEZ M’OLA”
TÜRKÜSÜNÜ SÖYLÜYOR
SİİRT’İ ÇIKMAZ SOKAK
KONUMUNDAN KURTARIN
HEMEN BU GÜN BAŞLANSIN
ÇOK GEÇ OLACAK YARIN
75 YILDAN BERİ
KURTALAN’DA MIHLANDI
BİR DE BAKACAĞIZ Kİ
DEMİRKIRT ŞAHLANDI
KURTALAN EKSPRESİ
HABUR’A KADAR GİTSİN
SİİRT’İ ÇIKMAZ SOKAK
KONUMUNDAN KURTARSIN