Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Ayhan MERGEN
Ayhan MERGEN

EMNİYET VE JANDARMADAN KUTLANACAK BİR ÇALIŞMA; ESKİ DOSYALAR TEK TEK AÇILIYOR

Vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlayan emniyet ve jandarma teşkilatlarının çok güzel çalışmalarına ilişkin haberler son zamanlarda oldukça arttı.. Bu çalışmalar vatandaşa güven veriyor ve daha huzurlu bir yaşam sürmesini sağlıyor.

Bu haberlerde yasa dışı işlerle uğraşan, insanların canına ve malına zarar verenler, tefecilik yapanlar ve özelliklede gençlerimizi uyuşturucu batağına sürüklemek isteyenlere yönelik olarak yapılan çalışmalara yer veriliyor.

Son zamanlarda büyük bir ivme kazanmış olmaları nedeniyle rutin olarak kabul edilemeyecek bu çalışmaların yanında, bir de dikkat çeken ve bu kadar sıklıkta hiç görmediğimiz çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Her iki kurumumuz adam öldürme dahil çeşitli suçlardan aranan kişilere yönelik operasyonlarını sıklaştırdılar.. 10-15 yıl gibi uzun sürelerle izini kaybettirmiş ve başka bir kimlikle yaşamını sürdürmüş kişilerin bulundukları yerler önce günler hatta haftalar boyunca süren bir çalışma ile tespit ediliyor ve ardından bir plan hazırlanıyor.. Bütün hazırlıklar tamamlandıktan sonra da titiz bir operasyonla yakalanarak adalete teslim ediliyorlar.

Yakalananların önemli bir bölümünün arandıkları suçların bir süre sonra zaman aşımına uğrayacağı belirtiliyor.. Yani bir başka deyimle adli yargı mercileri tarafından aranan veya hüküm giymiş olanlar yakalanmamış olsalar bir süre suçları zaman aşımına uğradığı için hiçbir ceza almayacaklardı.

Emniyet ve Jandarma teşkilatlarımızın suçların önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik bu çalışmalarını takdirle karşılıyor ve her iki kurumumuzun en üst düzeydeki yöneticilerinden en alt kademedeki personele kadar emeği geçen herkese teşekkürler…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER