Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Fatih ARITÜRK
Fatih ARITÜRK

EN İYİ DOSTLUKLAR, KAVGAYLA BAŞLAR!

En iyi dostlukların, çoğu kere kavgalardan sonra kuruldukları yaşanan gerçeklerdendir. Birçok dostluklar, endi püf sebeplerden meydana gelen kavgalardan sonra doğmuştur. Lise yıllarımda, okuldaki biriyle önce kavga etmiş, sonra can ciğer arkadaş olmuştuk. Hem öyle ki ikimiz de kollarımızı hafifçe çizip, kanımızı karıştırarak KANKARDEŞ olduk.

Bunu neden anlatıyorum. YAŞ üyelerinin Anıtkabir ziyareti sırasında Bakanlar Berat Albayrak ve Süleyman Soylu’nun omuz omuza çarpışması sosyal medyada çok konuşulmuş, aralarında düşmanlık var gibi lanse edilmişti. YAŞ üyelerinin Anıtkabir ziyareti sırasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın yanından geçerken omuz omuza çarpıştığı görüntü sosyal medyada çok konuşuldu. Hatta Soylu’nun Albayrak’a bilerek omuz attığı yorumları yapıldı.

Külliye’deki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin 100 günlük icraat programının açıklandığı törende Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüye gelmeden birkaç dakika önce Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu o iddialara şakalaşarak bu şekilde cevap verdi.

Kameraya yansıyan görüntüye göre iki bakan önce tokalaştı sonra da Albayrak’ın omuz hareketi yapması dikkat çekti.

Bir süreden beri medyada Soylu ile Albayrak’ın aralarının açık olduğu yorumları yapılıyordu. Bu yorumların, iki bakanı birbirlerine düşüreceğine daha da yakınlaştırdığı gerçeğiyle karşı karşıyayız.

Medyanın düşman gibi gösteren yorumlarına karşılık, iki Bakan sözde birbirlerine omuz attılar, ama öyle anlaşılıyor ki, bu defa birbirlerine OMUZ VERDİLER. Herhalde bu birliktelik iki Sayın Bakanı KANKA durumuna taşıyacak gibi.

ANEKDOT

Kabadayı geçinen biri sokağın ortasında:

-Var mı bana yan bakan! diye nara atıyordu.

Bir başka kabadayı:

-Ben varım, ne yapacaksın bakalım! diye ortaya çıkınca, birinci kabadayı, kendisine diklenen kabadayının koluna girdi ve tekrar bağırdı.

-Var mı, ikimize yan bakan!

***

Bu durumda, kabadayılar kim, düşünün de bulun bakalım…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER