Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eruh Belediye Başkanı Çiftçi: İlçemizde 150 Kişiye İstihdam Sağlayacak Tekstil Atölyesi Kurduk ve Yatırımcıları Bekliyoruz 

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, ilçede 1500 metrekarelik tekstil atölyesi

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, ilçede 1500 metrekarelik tekstil atölyesi binasını tamamladıklarını açıkladı.  Eruh İlçe Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, ilçede istihdama yönelik tekstil atölyesinin kurulduğunu belirterek, yatırımcıları genç nüfusun fazla olduğu Eruh’a davet etti.

5 bin kişilik ilçenin yüzde 65’inin gençlerden oluştuğu Eruh’ta, belediye tarafından tekstil atölyesi kuruldu. Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, “Yatırımcıları, çok rahat bir şekilde çalışan bulabileceği ve kazanç elde edebileceği Eruh’a davet ediyoruz ve Eruh Belediyesi olarak her türlü kolaylığı sağlamaya hazırız” dedi.

Belediye Başkanı Çiftçi; “Eruh’un yüzde 65’i genç kesim ve yüzde 50’sinden fazlası iş arıyor. İş arama talepleri belediye başkanlığımıza aşırı derecede geldiği için, biz de belediye başkanlığı adı altında arayışlara girdik. Nerede bir iş sahası açalım diye. Geçmiş dönem milletvekilimiz Osman Ören ve il başkanımız Ekrem Olğaç aracılığıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımıza gittik. Sıkıntılarımızı anlattık ve taleplerimizi ilettik.
Mevcut gördüğünüz tekstil atölyesi 1500 metrekare, 750 metre kare alt katı, 750 metre üst katı ve bu sene itibariyle tamamlanmış oldu.  Şu anda arayış içerisindeyiz. Bir tekstilci işadamımıza ihtiyacımız var ve bütün işadamlarını Eruh’a bekliyoruz. Her şey hazır, sadece gelip makinelerini kuracaklar, bu sebepten dolayı şu an beklemedeyiz ve tüm işadamlarını ilçemize yatırım yapmaları için davet ediyoruz” dedi.

Tekstil Atölyesi Eruh’a Çok Yakıştı 

Atölyenin tamamlandığını belirten Başkan Çiftçi; “Eruh ilçemiz için çok güzel bir yatırım oldu. En azından Eruhlu insanlarımıza 150 kişilik bir istihdam sağlanmış olacak. İşadamlarının işçi bulma sıkıntısı yok, bu yüzden sizler aracılığınızla bütün işadamlarına sesleniyorum. İş yapmak isteyen bütün yatırımcıları ilçemize bekliyoruz dedi.”

Akif ÖZALP