Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam

GENÇLİK VE SPOR BAKANININ GEZİSİNİN ARDINDAN

Son 6 ayda ilimizi

Son 6 ayda ilimizi çok sayıda bakan ziyaret etti.. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu iki kez, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve son olarak Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu ilimizi ziyaret etti.

Milletvekili Osman Ören’in davetiyle ilimize gelen Bakan Kasapoğlu, günü birlik ziyaretinde çok şeyler katmayı başarmıştı.. Afetevler Mahallesindeki voleybol sahası, valilik ve AK Parti İl Başkanlığı ziyaretleri, Halk Eğitim Merkezindeki törene katılma, İl Özel İdaresi Spor Tesislerinde inceleme ile Tillo  ve Veysel Karani belde ziyaretleri bakanın gezi programı dahilinde gerçekleşti.

Bunlardan en fazla dikkat çeken iki nokta var.. Birincisi Bakan Kasapoğlu ve beraberindeki heyet, yağan yağmura rağmen AK Parti İl Başkanlığı binasından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne kadar yürüyerek gitmeleri oldu.. Bakan Kasapoğlu yol boyunca istisnasız bütün vatandaşlarla merhabalaştı ve birer forma ile kitap armağan etti.

İkinci ve önemli nokta ise Halk Eğitim merkezinde düzenlenen toplantıydı.. Bu toplantıda Bakan Kasapoğlu’nun ilimizde yapacakları sportif yatırımları açıklayacağı belirtilmişti.. İlçe ve belde belediye başkanlarının davet edildiği toplantıda belediye başkanlarının teker-teker sahneye davet edilerek beldelerindeki yatırımların açıklanması bekleniyordu. Ancak öyle olmadı.. Bakan Kasapoğlu yine belediye başkanlarını teker-teker sahneye davet etti ama yatırımları toplu olarak açıklamayı tercih etti.. Bu nedenle tam olarak nelerin yapılacağını anlayamadık.. Bakan Kasapoğlu, Atatürk Stadyumunun yenileceği müjdesini verdi.. En somut ve en büyük yatırım bu olacak gibi.. Diğer ilçe ve beldelerde ise gençlik merkezleri ve kapalı spor salonları yapılacak..  Fakat hangi ilçe ve belde de ne var? Bunlara neler eklenecek bilemedik? Bunları ancak zaman içerisine öğrenme imkânı bulacağız.

Tahmin ediyorum en az  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un ziyareti kadar verimli bir ziyaret olmuştur.. Siirt bu ziyaret sayesinde yeni birçok sportif yatırıma kavuşacaktır.

Bu arada bu ziyaretlerin başarıyla gerçekleşmesini sağlayan Valimiz Osman Hacıbektaşoğlu ve ilgili kurumların personellerini kutluyorum.