Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mardin’de Düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Yarı Final Müsabakaları’nda Siirtli Sporcuların Başarısı

Mardin’de düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Yarı Final Müsabakaları’nda Siirtli

Mardin’de düzenlenen Okul Sporları Taekwondo Yıldızlar Yarı Final Müsabakaları’nda Siirtli sporcular önemli başarı elde etti. 29 kg kategorisinde Menesa Enda, 33 kg kategorisinde ise Ayşe Naz Gödek birinci olarak Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazandı.

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, sporcuların gösterdiği performanstan duyulan memnuniyet dile getirilerek, “Sporcularımız Menesa Enda ve Ayşe Naz Gödek’i, antrenörlerini ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor, Adana’da düzenlenecek Türkiye Finalleri’nde başarılar diliyoruz.” denildi.

Türkiye Finalleri, önümüzdeki haftalarda Adana’da gerçekleştirilecek. Siirtli sporcular, bu önemli organizasyonda Türkiye şampiyonu olmak için mücadele edecek.