Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Fatih ARITÜRK
Fatih ARITÜRK

SAPIK ŞEYHLER VE APTAL MÜRİTLERİ!

Son günlerde medyaya düşen ve özellikle sosyal medyada geniş yer alan bir sapıklık olayına şahit oluyoruz. Uşşaki Şeyhi kimliğiyle sözde tarikat veren ve 50 bin dolaylarında müridi olduğu söylenen Fatih Nurullah adlı sapık, 12 yaşında bir kıza cinsel istismarda bulunduğu 12 yaşındaki kız çocuğuna “Seni rüyamda gördüm hanımım oluyordun” demiş ve dudaklarından öpmüş! Kız, olanları babasına anlatınca ve Babası şikâyetçi olacağını söyleyince onu susturmak içi 70 bin lira teklif etmiş.

Bu Uşşaki tarikatı lideri, geçenlerde sözde yeniden ibadete açılan Ayasofya’da müritlerine telkinlerde bulunarak, FETÖCÜLER gibi hükümetin kurum ve kuruluşlarına sızmayı öğütlerken, “Şimdi kravat takacaksınız ama sarıklı olarak göreve geleceğiniz günler yakındır. Osmanlı İmparatorluğu yeniden kuruldu. Birinci Padişahı da Recep Tayyip Erdoğan’dır” diye taktik vermişti.

Olayı anlatan kızın babası, kendisinin de Uşşaki tarikat lideri Fatih Nurullah’ın  müridi olduğunu, 10 yıldan beri emrinde çalıştığını,  tarikat şeyhinin kızına musallat olarak cinsel istismarda bulunduğunu 27 Ağustos’ta eşinden öğrendiğini ve hemen şikayetçi olduğunu belirterek, şikayeti üzerine çok sayıda tehdit aldığını, gözaltı işlemleri sürecinde darp edildiğini ve  can güvenliğinin olmadığını, bunun için ikamet değiştirdiklerini söylemekte. Kendisini tehdit eden kişilerden şikayetçi olduğunu belirten kızın babası, Tarikat Şeyhi kisvesi altındaki Fatih Nurullah isimli sapığın 2019 Temmuz ayından itibaren kızımı istismar etmeye başladığını kızının ve eşinin anlatımlarına dayanarak anlatırken sözlerine şöyle devam ediyor: “İlk başta kızıma ‘Seni rüyamda gördüm. Hanımım oluyordun’ demiş. Kızım ilk olarak durumu eşime anlatmış. Eşim inanmak istememiş. Ama daha sonra kızımın davranışlarından dolayı bu olayın gerçekleştiğini anlamış. Sapık Şeyh Kızı cep telefonundan aramayı sürdürmüş. Durumdan haberdar olan Eşim aramaları öğrenince Fatih Nurullah’dan ailemizi ve kızımızı artık rahatsız etmemesini istemiş. Ben olayı öğrenince Fatih Nurullah beni arayarak yaşanan istismarın üzerini kapatmak için bana 70 bin lira para vermeyi teklif etti.”

Olayın duyulması ve yapılan şikâyet üzerine Uşşaki tarikatı Şeyhi’nin tutuklanması üzerine,  Akyazı’da bulunan dergâhı, müritlerin dağıldıkları ve ilçeden ayrıldıkları belirtilmekte.

Şimdi sorulması geren asıl soru bu. Bir sapık olduğu anlaşılan bu sözde tarikat ŞEYHİNİN MÜRİTLERİ APTAL DEĞİLLERSE, NEDİRLER.

ANEKDOT

Şarlatanın birinin Peygamberlik iddiasında bulunduğunu ve çok sayıda beyinsizleri bu konuda ikna ettiğini öğrenen Padişah, yakalatılarak huzuruna getirilmesini emreder. Sahte Peygamber yakalanır ve Padişahın huzuruna çıkarılır. Padişah büyük bir hiddetle sorar:

-Behey münafık! Sen Allah’ın son Peygamberinin Hazret-i Muhammed olduğunu ve ondan sonra Peygamber gelmeyeceğini bilmiyor musun?

Sahte Peygamber cevap verir:

-Padişahım, izin ver de, müritlerimi huzuruna çağırsınlar, o zaman cevabım daha iyi anlaşılacaktır der!

Ne olacağını merak eden Padişah, sahte peygambere inanmış olan müritlerini toplatır. Şarlatan da, müritlerini iki grup halinde sağına ve soluna yerleştirir. Sonra sözde vazetmeğe başlar. Başını sağa çevirince sağdakiler eşekler gibi anırmakta, başını sola çevirince de, soldakiler öküzler gibi böğürmektedirler.

Sahte Peygamber bu gösteriden sonra, Padişahtan, müritlerinin salondan çıkarılmasını ister. Müritler salondan çıkarıldıktan sonra, Padişah’a şu cevabı verir:

-Padişahım, işte ben bu eşeklerle, bu öküzlerin peygamberiyim!!!

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER