Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Ahmet ARITÜRK
Ahmet ARITÜRK

ŞEHİTLİK MERTEBESİ, SADECE FAKİRLER İÇİN Mİ!

Son günlerde, özellikle şehit törenlerinde en çok dillendirilen konulardan biri bu! (Neden hep fakirler şehit oluyorlar!) Cevaplandırılması gereken haklı bir soru! Tabii, gerçek anlamda cevabını vermek mümkün değil! Herkes kendine göre bir kılıf uydurur, işin içinden çıkmağa bakar!

Son GARA harekatına bakın, şehit olan 16 kişi de hep fakir ailelerin çocukları. Aralarında zengin ya da, kalburüstü bir kimsenin çocuğu var mı! Olsa, zaten altı yıllık süre zarfından bir şekilde mutlaka kurtarılmış olacaktı.

Zenginler var ya, şehit olmaktan kaçan, çocuklarını kaçıran bu zenginler! Gerçekten, şehitliğin yüce bir makam olduğuna inansalardı, üstüne para vererek şehit olmayı seçerlerdi. Ama (şehitlik) diye bir makamın varlığına inanmadıklarından olacak, askerlikten yırtmak için para vererek ya çürük raporu almakta veya bedel ödeyerek askerlik görevinden muaf tutulmayı sağlamaktadırlar!

Bu sadece askerler için de böyle değildir. Terör örgütünün çatışmalarda ölenleri de hep fakir ailelerin, yoksulların çocuklarıdır. Siz şimdiye kadar hiç ağaların, aşiret reislerinin çocuklarının çatışmalarda vurulduklarını  duydunuz mu!

Evet, terör olaylarında ölenler (şehit olanlar) nedense hep fakir ailelerin çocukları oluyorlar. Devlet büyüklerimiz de (Maşallah, ne güzel öldüler! Şehit olup cennete girdiler, hurilere karıştılar!) diyerek nutuklar atıyor, şehitliğin Peygamberlikten sonra en yüce mertebe olduğuna vurgu yapıyorlar. Ama nedense, kendi çocuklarını bu yüce makama lâyık görmüyorlar!!!

Oysa bu yalancı dünyada çocuklarını bir makamlara getirmek için o kadar çaba gösteriyorlar ki, sormayın gitsin.

Anlayacağınız, dünyanın nimetleri zenginlere ve zenginlerin çocuklarına! Fakirlere ise ödemeler ahrette yapılacak!

TAŞLAMALAR

ŞEHİTLER HEP FAKİRDİR

NEDEN ZENGİNLER ÖLMEZ

ZENGİNLER, ŞEHİTLİĞE

NEDEN HİÇ RAĞBET ETMEZ

ZENGİNLER BEDELLİDİR

ASKER OLAN HEP FAKİR

ŞEHİTLİK YOK ZENGİNE

ŞEHİT OLAN FAKİRDİR

YEMEN TÜRKÜSÜNDE DE

VARDIR YAŞANAN DURUM

FAKİRE BIRAKMIŞLAR

ŞEHİTLİĞİ BAK DOSTUM

ZENGİNİMİZ BEDELLİ

ŞEHİDİMİZ FAKİRDEN

BÖYLE GELMİŞTİR BÖYLE

GİDECEKTİR İNAN SEN

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER