Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siirt AK Parti İl Başkanı Av.Özturan; Kentte Devam Eden Yatırımların Takipçisi Olacağız

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan’ın ev sahipliğinde düzenlenen basın toplantısında, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Mervan Gül ve İl Başkanı Av Bahri Caner Özturan kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıda Siirt’te devam eden projeler, yatırımlar ve hizmetlere dair önemli açıklamalarda bulunuldu. Bir lokantada gerçekleştirilen toplantıda Gül, Siirt’te yürütülen çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Ulaşım, istihdam ve sağlık alanlarındaki son gelişmeleri değerlendiren Gül, “Yaptığımız hizmetlerle vatandaşlarımızın doğdukları yerde kalmasını sağlamayı ümit ediyoruz.” dedi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan’ın ev

Gül, Siirt-Kurtalan Yeni Demiryolu Projesi’nin 2025 Yılı Yatırım Programı’na alındığını ve 34 kilometre uzunluğundaki hattın ihalesinin 28 Mayıs’ta gerçekleştirileceğini belirterek, “Siirt’te özellikle birebir takip ettiğimiz projeler devam ediyor. Bu demiryolu hattı, lojistik ve stratejik açıdan büyük önem taşıyor.” diye konuştu.

Karakol Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’ne de değinen Gül, etaplar hâlinde sürecek proje ile vatandaşların modern ve depreme dayanıklı konutlara kavuşacağını ifade etti.

Toplantıda söz alan İl Başkanı Özturan ise il, ilçe, belde ve köylerde vatandaşların tüm taleplerine önem verdiklerini belirterek, teşkilat çalışmalarının aralıksız sürdüğünü kaydetti. İlde birçok yatırımın devam ettiğini ifade eden Av Özturan “Bu yatırımların takipçisi olacağız. Bunların en kısa bir zamanda tamamlanması için çaba harcarken yeni yatırımlar için de girişimler yapacağız .” dedi.

Toplantıya AK Parti Siirt Merkez İlçe Başkanı Hikmet Ekin, İl Kadın Kolları Başkanı Betül Tuğba Mavi ve İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Gül’de katıldı.