Görüşmede ana gündem maddeleri olarak kantin fiyat politikaları, kantin ihale şartları ve yemekhane iş ve işlemleri hakkında sunumlar gerçekleştirildi. Bu doğrultuda izlenmesi gereken adımlar ve standartların sağlanması için yapılabilecek faaliyetler hakkında değerlendirmeler yapılarak iyileştirme çalışmaları ele alındı.
Bu çerçevede Rektör Prof.Dr.Nihat Şındak, üniversitede sunulan hizmetlerin kalite ve hijyen standartlarına uygunluğunun titizlikle sağlandığını vurgulayarak, bu standartların kararlılıkla korunacağını ifade etti. Sağlıklı ve güvenli bir ortamın sürdürülebilirliği için kalite standartlarının kararlılıkla uygulanmasının gerekliliğini belirten Rektör Şındak, bu süreçte tüm paydaşların sorumluluk alarak iş birliği içinde hareket etmelerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Görüşme yapılan değerlendirmelerin ardından son buldu.