3’Ü ÇOCUK 13 KİŞİ YARALANDI
Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki kaza sonucu, Konya’da düğüne katılan bir minibüsün bariyerlere çarpması sonucu 1 kişi öldü, 3’ü çocuk 13 kişi yaralandı.
Minibüs, Bilecik-Sakarya karayolunda kontrolden çıkarak refüjdeki bariyerlere çarptı ve devrildi. Kaza mahalline polis, 112 Acil Sağlık, AFAD ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.
Kazada, Siirt nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Mevlüt Naz adlı kişi hayatını kaybederken, yaralanan 3 çocuk ve 13 kişi çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Kazanın ardından Bilecik Valisi hemşerimiz Şefik Aygöl, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Muzaffer Sandal ve İl Emniyet Müdürü Beyti Kalaycı da kaza mahalline giderek bilgi aldı. Minibüsün, Konya’da katıldıkları düğün sonrası İstanbul’a dönerken kaza yaptığı belirtildi.
Akif ÖZALP