Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Dicle Elektirik Reklam
Ahmet ARITÜRK
Ahmet ARITÜRK

SURİYELİ GENÇLER ASKERE ALINSIN!

Türkiye’de mülteci konumunda bulunan 18-35 yaş grubu Suriyeli gençlerin, Türkiye’de askere alınarak eğitilmeleri ve vatanlarını müdafaa için Suriye’ye gönderilmeleri gerçekten çok yerinde bir temennidir.

ABD hep bu taktiği uyguluyor. Suriye’de YPG’yi eğitirken, Kuzey Irak’ta Peşmergeleri, Kandil’de PKK’yı ve diğer terör örgütlerini eğitip, silahlandırarak muhalifi durumunda olan güçlere ve Türkiye’ye karşı kullanıyor. Yani, terör örgütlerini elinde maşa olarak tutuyor.

Türkiye’de 4 milyona yakın Suriyeli mülteci bulunmaktadır. 18-35 yaş grubuna dahil mülteci Suriyelilerin sayılarının bu durumda en az 200 bin olarak hesaplanabileceği ortadadır. Bunların yarısının da kız-kadın olacaklarını hesaplarsak, 18-35 yaş grubunda yine de silah altına alınabilecek 100 bin erkek mülteci Suriyeli genç var demektir. Haydi, bunların yarısını da hasta, sakat, iş göremez kabul edelim. Yine de silahaltına alınarak eğitilebilecek 50 bin Suriyeli genç var demektir. Biz bu 50 bin Suriyeli genci gerekirse maaşa bağlayarak askeri eğitime tabi tutalım. Kendi vatanlarını kurtarmaları konusunda psikolojik destek verelim ve eğittikten sonra Suriye’ye, vatanlarını müdafaaya gönderelim. Bakın, ne harikalar yaratacaklardır.

Büyük Ortadoğu Projesinin mimarı ABD,  projesini uygulamak için kendi askerlerini kullanmak yerine, Bölgedeki terör örgütlerini maşa olarak kullanıyor. Eğiterek, silah ve teçhizat vererek, hedeflerini gerçekleştirmenin yoluna gidiyor.

17 Ağustos 2017’te Tel Abyad’da kurulan Kuvvet-i Suvvar, Fırat Kalkanı bölgesine savaş ilan etti. Amerika, örgüte on binlerce militanın katılması talimatını verdi. Örgütün amacı ise Türk Silahlı Kuvvetleri’ni hedef almak. Ayn-el Arab’da 2015 yılında başlayarak ABD’nin silah, cephane, militan ve eğitim desteği verdiği Suriye PKK’sı PYD, Fırat Kalkanı bölgesine savaş ilan etti. PKK-PYD’ye bağlı militanlar tarafından 14 Ağustos 2017 tarihinde Tel Rıfat bölgesinde ilan edilen Kuvvet-i Suvvar tümeni, hedeflerinin TSK ve bölgede bulunan ÖSO milisleri olduğunu açıkladı.

El Bab, Münbiç, Azez ve Cerablus bölgelerinde TSK’ya bağlı mevzilere saldıracakları tehdidinde bulunan terör tümeninin sözcüsü, binlerce militan ile Fırat Kalkanı’nın TSK ve ÖSO’dan temizlenerek , PKK bölgelerine katılacağını ileri sürdü. Görüldüğü gibi, ABD terör örgütlerini açık bir şekilde kullanmakta. Biz, neden Suriyeli gençleri eğiterek, kendi vatanlarını müdafaa için bilemeyelim.

Denilebilir ki, (biz de emperyalist ABD gibi mi olalım, onun yaptığını mı yapalım?) Biz bunu yaparsak, netice itibarıyla Suriye kazanacak, kendi vatanlarını emperyalist güçlerden kurtarmak için mücadele edeceklerdir. Vatanı için ölmeyi göze alan kahraman, bu görevden kaçan haindir. Bari, hainleri değil, kahramanları besliyor olalım da, mültecilerden yana gönlümüz rahatlasın.

Evet, biz de ABD’nin yaptığını yapalım. Ülkemizde mülteci konumunda olan Suriyeli gençlerden silahlı bir güç oluşturalım ve peyderpey Suriye’ye, vatanlarını kurtarmak için savaşa gönderelim!

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER