Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hemşerimiz Epözdemir’in Eş Başkan Olduğu Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  

Bir dönem Siirt Belediye Eşbaşkanlığı görevini yürüten ve yerine kayyum atanan Belkıza Beştaş Epözdemir’in, eş başkanlık yaptığı Tatvan Belediyesinin borcu açıklandı.

Bir dönem Siirt Belediye

Tatvan Belediyesi’nin güncel borç listesi, çarşı merkezindeki Yaşam Alışveriş Merkezi binasına ve ilçe genelindeki billboardlara asıldı. Belediyenin 28 Mart 2024 tarihi itibarıyla 1.211.488.887,35 lira borcu olduğunu belirten Tatvan Belediye Eşbaşkanları Belkıza Beştaş Epözdemir ve Av. Mümin Erol;  “Yerel seçim sonrası 15 Nisan’da mazbata aldıktan sonra belediyede yapmış olduğumuz on günlük incelemede 1 milyar 211 milyon lira gibi bir borçla karşılaştık ve bugün bunu halkımızla paylaşıyoruz” dedi.

Açıklamada konuşan Eşbaşkan Erol, “Bundan sonraki süreçte hem geçmişi sorgulamaya ve incelemeye devam edeceğiz, hem de hizmetimizi aksatmadan sürdürmeye devam edeceğiz. Her kesime dönük bir çağrımız var. Belediyemizin kaynakları yok edilmiş bir durumdadır. Çok ciddi anlamda belediyemiz zor durumdadır. Her kesimin belediyemiz ile dayanışma içerisinde olmalarını istiyoruz. Temizlik işlerinde gerekli olan iş makinelerimiz bile sağlıklı durumda değil ve yetersiz kalıyor. Bu konuyla ilgili herkesin duyarlı olmasını ve belediyemizle dayanışmasını talep ediyoruz. Belediyemize katkı sunacak herkese şimdiden teşekkürler” diye konuştu.

İlçe merkezindeki belirli yerlere asılan belediye borç listesinde faiz tutarlarının henüz hesaplanmadığı belirtildi.