Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siirt Hayat Hastanesi Doktorları Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Siirt Hayat Hastanesi doktorları ve çalışanları kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Millet Bahçesi Restoranında düzenlenen kahvaltıya hastane yönetimi ve doktorlar katıldı…

Siirt Hayat Hastanesi doktorları

Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, çalışanların moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla bir araya geldiklerini belirterek, “çalışanlarımızın şu anda iş yükü oldukça fazla. Doktor, hemşire ve diğer sağlık çalışanlarımızla Siirtlilere en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Mesai arkadaşlarımızın iş yoğunluğu nedeniyle olabilecek streslerini atmaları için kahvaltıda bir araya geldik. Bu vesileyle doktorlarımız birbirlerine zaman ayırarak burada kaynaşma fırsatı buldular dedi.

Fırat, hafta sonu üzerlerinde biriken stresi bu tür etkinliklerle atmaya çalıştıklarını belirterek, “Bu güzel yaz sabahında bizimle beraber olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizler fırsat buldukça gerek Hayat Hastanesi çalışanları olarak, doktorlar, hemşireler ve tüm çalışanlar böyle mekanlarda bir araya geliyoruz ve bir şekilde stres atıyoruz. Yoğun çalışma ortamında yorgunluklarımızı atıyoruz. Dertleşmek istediğimiz konuları konuşuyoruz. Güzel bir gün geçiriyoruz ve bugün de yine öyle yaptık. Güneşin varlığını fırsat bilerek hastanemizde çalışan doktorlarımızı bir araya getirdik. Bu etkinlik sonrasında yarın işe daha dinç daha moralli bir şekilde başlarız diye ümit ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.