Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
admin
admin

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONUNA İTİRAZ DİLEKÇELERİMİZİ VERDİK

Siirt Spor heyeti olarak öncelikle daha önce belirlenmiş olan Riva’daki TFF tesislerine benim de içerisinde bulunduğum bir heyetle birlikte gittik.. 9 kulübün temsilcisi ve beraberindeki heyetle tesislere gittiğimizde daha önceden haber gönderilmiş olan güvenlik güçlerinin almış oldukları tedbirlerle karşılaştık ama gerçekten spor polisi iştirak eden bütün heyetlere çok nazik ve kibar davranırlarken, 2 saat kadar kaldığımız alanda Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ali Düşmez; Siz İstanbul amatör evine gelin deyince harekete geçtik ve gitmek üzereyken Siirt İl Özel İdare Spor Sportif Direktörü Ahmet Erten’in dik duruşu karşısında basın açıklaması yapılmadan hiç birimiz buradan ayrılmayacağız diyerek göstermiş olduğu haklı tepkiyi yerinde ve akıllıca alınmış bir karar olarak görerek, basın açıklamasını Futbol Federasyonunun Riva Tesislerinde Federasyon Haber Gazetesinin de içerisinde bulunduğu kameralara verkmiş olduk..

Bundan sonra geçilen İstinye amatör evinde Siirtspor kafilesine karşı büyük bir teveccüh oluştu.. Özellikle söyledikleri; siz Süper Lig deneyimi geçirmiş tecrübeli bir takımsınız.. Bizlere burada yol göstermeniz bizler için de çok büyük önem arz ediyor cümlesi oldu.

Siirt mafilesi başta Sportif Direktör Ahmet Erten olmak üzere salonda fazlasıyla söz alarak sayın Düşmez’e sordukları sorularla bir hayli beğeni topladılar.. Sayın Düşmez, bizim yerimizde siz olsaydınız ne yapardınız sorumuz üzerine Siirtspor’u yakinen takip ediyoruz ve de yaptığınız tesisler için bir spor adamı olarak eski valinizle birlikte sayın başkan Hifzullah Canpolat’a, heyette bulunan sayın Metin Canpolat ve Fikret Canpolat’a teşekkür ediyorum demesi üzerine; Canpolat’ta sayın başkanım biz de sizden hakkımızı istiyoruz deyince salonda büyük bir tezahürat oluştu..

Sayın Düşmez, bundan sonra söz veriyorum konunun bir daha gündeme gelmesi için Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız sayın Nihat Özdemir’den bir kez daha toplantı talep edeceğim ve toplantıda sizlerin bu haklı isteğinizi ileteceğim.. Eğer bir oylama olursa size söz veriyorum benim oyum kabul oyu olacaktır dedi.. Başkana teşekkür edildikten sonra başkan 3 takımın temsilcilerini kendi odasında ağırladı ve bu takımlar Siirt İl Özel İdare Spor, Ispartaspor ve Kütahyaspor oldu.. Bu üç takım tekrar sözlerini yineleyerek sizlerinde üzerinize düşenleri şehirlerimiz adına yapmanız gerekir diyerek aslında siyasi iradenin bu konuda daha çok çalışıp çaba sarf etmesi gerektiğine değinmiş oldu.. Yapılan toplantıdan bizlerin anladığı, Siirtsopr ve diğer kulüpler için henüz bir şey bitmiş sayılmaz, lakin bir şey de olmuş değil.. Bekleyip göreceğiz..

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER