Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem, BİDEV Basketbol Sahasının Açılışına Katıldı

AK Parti Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem , Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfının (BİDEV) ‘ Basketbol İçin BİDEV Adım’ projesi kapsamında Baykan Belediyesinin destek ve katkıları ile Yatılı Bölge Ortaokuluna kazandırılan basketbol sahasının açılış törenine katıldı.

AK Parti Baykan Belediye

AK Parti Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem , Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfının (BİDEV) ” Basketbol İçin BİDEV Adım” projesi kapsamında Baykan Belediyesinin destek ve katkıları ile Yatılı Bölge Ortaokuluna kazandırılan basketbol sahasının açılış törenine katıldı.

Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem açıklamalarında; eğitim kurumlarına her zaman destek olmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Gittiğim her yerde söylüyorum. Biz yöneticilerin en büyük görevi sağlıklı nesiller yetiştirmek. Eğitime verdiğim bütün katkılar hep bu nedenden çünkü onlar bizim geleceğimiz. Bir de bunu sporla süslersek çok daha sağlıklı nesiller yetiştiriyoruz. Özellikle bugün burada bu güzel sahanın yapımında büyük emeği geçen (BİDEV) Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı ve yetkililerine   bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.