Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siirt Hotel Panorama Hizmete Girdi

Güneydoğu’nun İncisi Evliyalar Şehri

Güneydoğu’nun İncisi Evliyalar Şehri Siirt’in kalbinde 2023 yılında yapımı tamamlanan alkolsüz aile oteli konseptinde hizmet etmeyi benimseyen Hotel Panorama, hizmete açıldı.

Siirt’in tarihi eserleri ile iç içe yaşamak isteyenlerin, doğal güzellikleri sevenlerin tercih ettiği bir konaklama merkezi haline getirilen Hotel Panorama Siirt’in her zaman birinci ilkesi olmayı oluşturuyor.

VİZYON: Misafirlerin Hotel’de yaptıkları konaklama süresince verilen servisin kalitesi, onların otel hakkında edindikleri izlenimleri, en önemli önceliğimizdir.

Saat 12:00’a kadar Açık büfe kahvaltı, odalarda her gün ücretsiz yenilenen mini bar ve meyve ikramı. Günlük temizlik ve isteğe göre çamaşırhane hizmeti en kaliteli şekilde misafirlerimize sunulmaktadır.

60 Euro olan günlük oda fiyatımızı tanıtım amacıyla 15 Euro+vergiler şeklinde sunuyoruz.

RAHAT VE LÜKS ODALAR:Özenle dekore edilmiş lüks odalarımızda rahatınız için her türlü ayrıntı düşünülmüştür. Kablosuz İnternet (ücretsiz) 42 Inch LCD TV ve Uydu Kanalları Duvar Tipi Split Klima, Mini Bar (ücretsiz) Elektronik Kasa (ücretsiz), Seccade, Tesbih, Kur’an, Çay-Kahve Seti (ücretsiz), Su Isıtıcı (ücretsiz), Duş Saç Kurutma Makinesi, Havlu, Terlik Makyaj Aynası, Makyaj Masası ve Puf Buklet Malzemeleri ve Tekli Koltuk sizlerin rahatı için düşünüldü.

RESTORANIMIZDA AÇIK BÜFE KAHVALTI HİZMETİ:100 kişilik restaurantımız modern ve zarif dekore edilmiş olup, açık büfe lüks kahvaltımızla taze kahve ve geleneksel Türk çayı ile fırından çıkmış taze ekmek ve hamur işleri, özenle seçilmiş peynirler, taze meyveler ve meyve suları sunulmaktadır.

İLETİŞİM:Kooperatif Mahallesi 1716 Sok.No:2Merkez/Siirt (Valilik arkası, Keçiören Parkı yanı)

Haber Merkezi