Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Kızılkaya’dan Veysel Karani de Cami İnşaatı ve Polis Merkezine Ziyaret

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Kutlu beldemiz Veysel Karani’de yapımı hızla devam eden Cami inşaatını ve Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya,

Vali Kızılkaya, ilk olarak yapımı devam eden cami inşaatını ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Vali Kızılkaya, “Peygamber efendimiz (s.a.v.)’in sevgisine mazhar olan ve Anne sevgisinin timsali Veysel Karan-i Hazretleri’nin makamının bulunduğu tarihi ve manevi değeriyle öne çıkan beldemiz, ülkemizin çok önemli inanç  merkezlerinden biridir dedi.”

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Veysel Karani Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederken, beldenin güvenlik ve asayişi hakkında İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk’ten bilgi aldı ve polis amirliğinde görev yapan kahramanlarla sohbet ederek görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi. İncelemelerde Kurtalan Kaymakamı ve Baykan Kaymakam Vekili Samet Serin, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, Baykan Belediye Başkanı Ekrem Erdem ve Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale de hazır bulundu.